Taşköprü'de bedava, merkezde 100 TL;

Taşköprü'de bedava, merkezde 100 TL

Şehrimizde son dönemlerde oynanacak en önemli tiyatro oyunlarından 'Emlakçıyı Beklerken', Kastamonulular Dayanışma Derneği'nin de (KAS-DER) destekleriyle Kastamonu'da dört kez vatandaşlarla buluşacak. Taşköprü'de ve şehir merkezinde gösterime girecek olan tiyatro oyununun, Taşköprü'de ücretsiz; Kastamonu'da ise bilet fiyatlarının 100 TL olması dikkat çekti....

TAŞKÖPRÜ BELEDİYESİ'NDEN İLÇE HALKINA JEST...

Taşköprü Belediyesi, örnek bir işe imza attı  ve ilçelerinde oynanacak tiyatro oyununun maliyetini üstlenerek,  ilçe halkına ücretsiz bir şekilde 'Emlakçıyı Beklerken' isimli tiyatro oyununu izleme fırsatı sundu. Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Yasemin Yalçın Tiyatrosu yapımı “Emlakçıyı Beklerken” tiyatro oyunu, 29 Kasım pazartesi günü Taşköprülü tiyatro severlerle buluşacak. Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sergilenecek olan tiyatro gösterimi gündüz seansı saat: 16.00, akşam seansı ise saat: 20.00’de ücretsiz olarak Taşköprülülerle buluşacak.

KASTAMONU'DA 100 TL

Diğer taraftan Kastamonu'da sergilenecek oyunun ücretleri ise  öğrenciler için 90 TL,  tam bilet fiyatı ise 100 TL olarak belirlendi. Günümüzdeki maliyetlere bakıldığında hali hazırda Kastamonu için bile uygun sayılabilecek oyun için; Taşköprü'nün aksine Kastamonu'da sponsor bulunamadı.

 İlimizde az sayıda gerçekleştirilen sanat etkinliklerinden biri olacak olan tiyatro gösterimi 01 Aralık Çarşamba günü Halk Eğitim Merkezi'nde iki seans şeklinde oynanacak. İlk seans 17.00'da, ikinci seans ise 19.30'da başlayacak. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum