İGM'de bütçe görüşmeleri devam ediyor;

İGM'de bütçe görüşmeleri devam ediyor

İmar ve Kentsel İşletme Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü bütçeleri görüşüldü....

İl Genel Meclisi Kasım ayı bütçe toplantıları devam ediyor. Kasım ayı olağan toplantılarının 18'nci birleşimi Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 3 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantı öncesinde İGM Başkanı Güray Parçal, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Toplantının ilk gündem maddesinde Kastamonu İl ve İlçelerinin gelişmesi ve ekonomik sağlamak amaçlı turizm çalışmalarını geliştirmek için doğal güzelliklerinden olan göletleri, turizme kazandırmak amacıyla mesire yeri nasıl ilan edilir, kaç tıp mesire yeri vardır, mesire yeri için DSİ veya Orman İşletmesinden görüş alınması, gölet çevrelerinde su sporları yapılması, konulu yazılı önerge hakkında hazırlanan Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyon raporu görüşüldü. Söz konusu rapor meclis bilgisine sunuldu.

"KOMİSYON RAPORU KABUL EDİLDİ"

Tosya ilçesi Çiftler köyü Dipsizgöl mevkiinde bulunan mesire alanında LEDCTİY Elektrik Aydınlatma Sistemleri San. Tic. ve Paz. Ltd. Şti. tarafından içkili restoran ruhsatı talebi ile ilgili İl Özel İdaresi'nin ilgili teklifi hakkında hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşüldü. Raporda; "LEDCTİY Elektrik Aydınlatma Sistemleri San. Tic. ve Paz. Ltd. Şti. tarafından talep edilen ve asayiş ve güvenlik yönünden uygun görüş bildirilen yerin ilgili mevzuat hükümlerine aykırı bir durum olmadığı, ancak başvuru sahibi şirket, Turizm belgesi için müracaat ettiğini belirtmiş olup, talebi doğrultusunda işlemlerinin tamamlanmaması halinde konunun yeniden meclis gündemine getirilerek görüşülmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür" denildi. Rapor oylamaya sunularak oy birliğiyle kabul edildi.

İMAR VE KENTSEL İYİLEŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ'NE 1 MİLYON 686 BİN TL

Toplantının son gündem maddesinde ise Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü 2022 tahmini gider bütçesi görüşüldü. Ruhsat ve Denetim, Müdürlüğü'ne 175 bin TL, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'ne ise toplamda 1 milyon 686 bin TL bütçe ayrıldığı meclisin bilgisine sunuldu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum