Turhan başkanın oğlu; CHP’ye katıldı;

Turhan başkanın oğlu; CHP’ye katıldı

1999-2014 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanı olarak görev yapan MHP’li Turhan Topçuoğlu’nun oğlu; Ahmet Tuğer Topçuoğlu, CHP’ye üye oldu…...

31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesinde CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın Belediye Başkanlığına adaylığı kesinlik kazanırken; CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, partilerine dikkat çekici bir katılımı paylaştı.

Kamuoyunda; ismi Belediye Meclis üyeliği için de geçen Turhan Topçuoğlu'nun oğlu Mimar Ahmet Tuğer; Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldu.

CHP Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

‘’Kadim şehrimizde, Kastamonu’muzda uzun yıllar iz bırakan bir anlayışla belediye başkanlığı yapan Sayın Turhan Topçuoğlu’nun kıymetli evlatları, genç kardeşim Mimar Ahmet Tuğer Topçuoğlu Yuvamız Kastamonu duygusu ile aramıza katıldı Rozetini il başkanımız İlke Karabacak ve milletvekilimiz Hasan Baltacı ile birlikte takmaktan mutluyuz. Mütevaziliği, alçakgönüllülüğü ve birikimi ile bu şehre katkı sunacağını biliyoruz.Aramıza hoşgeldin diyor. Tüm gençlerimizi omuz omuza çalışmak üzere aramıza davet ediyorum’’ dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum