Araç, doğalgaza kavuşuyor;

Araç, doğalgaza kavuşuyor

Araç ilçemizin yıllardır özlem duyduğu ve eksikliğini hissettiği Doğalgaz yatırım programına alındı...

Araç ilçemizin yıllardır özlem duyduğu ve eksikliğini hissettiği Doğalgaz yatırım programına alındı. 

Araç İlçemize doğalgazın kazandırılması için başlatılan çalışmalar sonucunda Araç İlçemiz yatırım programına alındı ve doğalgaz için çalışmaların 2022 yılı başında başlayacağı ve yıl sonuna kadar bitirilmesi planlandığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve Enerji Tabi Kaynaklar Bakanlığının direktifleriyle doğalgaz dağıtım şirketi Kargaz, Araç İlçesine doğalgaz verilmesi konusunda çalışmaları hızlandırdı. Yatırım programına alındığı öğrenilen doğalgaz çalışmalarının Araç İlçesinde 2022 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Doğalgaz için depolama sistemi yapılarak taşıma ile ilçeye verileceği, bu taşıma içinde herhangi ekstra maliyet olmayacağı bilgisi edinildi.  

BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANDI

Doğalgaz dağıtım firması Kargaz tarafından istenilen evrakların tamamlanması ve gerekli taahhütlerin verilmesi için Araç Belediye Meclisi 23 Kasım 2021 tarihinde olağanüstü toplanarak konuyu gündeme aldı. Araç’a doğalgaz verilmesi hususundaki gerekli karar Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi.

SARIKAYA: “TARİHİ BİR AN YAŞIYORUZ”

Belediye Meclisi toplantısında konuşan Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, "Bugün tarihi bir an yaşıyoruz. İlçemizin doğalgaz’a kavuşması yatırım programına alındı. Burada gerekli kararları alarak ilgili makamlara sunacağız. Belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği ve katkıyı da sonuna kadar vereceğiz. Araç’a doğalgaz verilmesi hususunda emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. İlçemize hayırlı olsun" dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum