Kuzeykent'te köpek endişesi: 'Çözüm bulunsun artık!';

Kuzeykent'te köpek endişesi: 'Çözüm bulunsun artık!'

Kuzeykent Mahallesi'nde Divan Yapı Kooperatif bölgesinde ikamet eden vatandaşlar, bölgede saldırgan köpeklerin neden olduğu güvenlik sorunlarından dolayı endişe içinde olduğunu dile getirdi. Özellikle çocukların zarar görmesinden korkan mahalle sakinleri, çocuk parklarındaki köpek yoğunluğunun acilen çözülmesini istiyor....

"LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN"

Kuzeykent mahalle sakinleri, Divan Yapı Kooperatifi bölgesinde bulunan çocuk parklarında sürü halinde dolaşan köpeklerin, çocukların oyun alanlarına yaklaşmasıyla ortaya çıkan risklere dikkat çekiyor. Köpeklerin saldırgan davranışlarına maruz kaldığını ve bu durumdan korktuklarını belirten vatandaşlar, çözüm bekliyor. Mahalle sakinlerinden bir vatandaş; "4-5 tane var ve saldırganlar. Çocuklar servise binip inemiyorlar. Parkta oyun oynayamıyorlar. Bu parkı mesken tuttular. Belediyeyi ve polisi defalarca aradık ama çare bulamadık. Bıktık artık. Lütfen sesimizi duyun" dedi.

ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Vatandaşlar, köpeklerin sadece çocuklara değil, araç ve insanlara da saldırgan tavırda olduklarını vurguluyor.  Kuzeykent Mahallesi sakinleri, güvenlik endişelerini dile getirirken, köpek sorununun çözümü için ilgili kurumların ve belediyenin desteğini beklediklerini ifade ediyor. Mahalle halkı, köpeklerin kontrolsüz bir şekilde dolaşmasının önlenmesi ve çocukların güvenliğinin sağlanması için acil önlemlerin alınmasını talep ediyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum