Bu özlem hiç bitmeyecek!;

Bu özlem hiç bitmeyecek!

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında saat 09.05'te Dolmabahçe Sarayı'nda hayata gözlerini yumdu. 10 Kasım'da Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anılacak. Kastamonu'da da tüm Türkiye'de olduğu gibi saat 9'u 5 geçe anma programı gerçekleştirilecek. Sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm Türkiye'de hayat bir dakikalığına saygı için duracak......

Kastamonu'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla anma etkinliği Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek. Valilik, Belediye Başkanlığı ve çelenk sunmak isteyen kurumlar çelenklerini, Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı'na bırakacak. Akabinde sirenler çalacak ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'mız okunacak.

Akabinde Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek olan programa geçilecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak olan programında devamında günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştirilecek. Akabinde gösteri gerçekleştirilecek.

10'SUZ KASIM SERGİSİ

Mimar Vedat Tek Kültür Merkezi'nde saat 14.00'te Kastamonu Olgunlaşma Enstitüsü'nün 10'suz Kasım isimli sergisi ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum