Eğitimde Türkiye Yüzyılı Semineri düzenlendi;

Eğitimde Türkiye Yüzyılı Semineri düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla il merkezindeki okul ve kurumlarda görev yapan yöneticilere yönelik Türkiye Yüzyılı Mesleki Gelişim Programı Semineri verildi....

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminer, Türkiye Yüzyılı Mesleki Gelişim Programı Semineri Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Mehmet Baki Öztürk tarafından verildi. Seminere İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Şeker ve Yaşar Dolapçı, Şube Müdürleri Vedat Terlemez ve Halil İbrahim Kara ile okul ve kurumlarda görev yapan yöneticiler katıldı. Seminer sürecinde okul yönetiminin kalitesinin arttırılmasının eğitimin kalitesini arttıracağı öngörüsü ile okul yöneticilerin çeşitli konularda mesleki gelişimlerine katkıda bulunulması hedeflendi.

Seminer çalışmalarına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul yöneticilerine okul yönetimindeki kalitenin eğitimdeki önemine değinerek seminerin verimli geçmesi ve başarı dileklerini iletti.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum