Doğada ders;

Doğada ders

Kastamonu Üniversitesi Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu öğrencileri, bazı derslerini doğada uygulamalı olarak işliyor....

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal öncülüğünde, doğada ders işleyen gençler, hem öğreniyor hem de doğanın tadını çıkarıyor. Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal ve öğrencilerin Araç ilçesi Saltuklu Kanyonu ve Okçular Şelalesi’nde işlenen derse, Araç Belediye Başkan Vekili Aziz Özelci de eşlik etti.

HABERAL; “ÖĞRENCİLERİMİZ HEM EĞİTİM ALIYOR HEM DE DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ GÖRÜYOR”

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal, konuyla ilgilyapıtığı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi; “Öğrencilerimiz eğitimlerini alırken, bir yandan da bölgenin doğası ve güzelliklerini görme fırsatı buluyor. Dersimizi Araç ilçemizin tematik destinasyon alanlarından Saltuklu Kanyonu ve Okçular Şelalesi'nde işledik. Doğada uygulamalı olarak işlediğimiz derslerde bizlere desteklerini esirgemeyen Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğüne, Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokuluna, Araç Belediye Başkanlığına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum