İGM'de bütçe trafiği sürüyor;

İGM'de bütçe trafiği sürüyor

Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı olağan bütçe toplantıları devam ediyor. Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirilen toplantının gündeminde 2 gündem maddesi yer aldı....

Toplantının ilk gündem maddesinde imar kanununda sunulan hizmetlerin, işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin hizmetlerde alınacak ücretlerin belirlenmesi yer aldı. Söz konusu teklif İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Toplantının bir diğer gündem maddesinde ise İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 2022 yılı tahmini bütçesi meclisin bilgisine sunuldu. Zirai Malzeme ve İlaç Alımı kalemi 30 bin TL, Bahçe Malzemesi Alımları ile Yapım ve Bakım Giderleri kalemi 70 bin TL, Mahkeme Harç ve Giderleri kalemi bin TL, Temizlik Hizmet Alım Giderleri kalemi 20 bin TL, Tanıtma, Ağırlama, Tören, Fuar, Organizasyon Giderleri kalemi 125 bin TL, Diğer Dayanıklı Mal ve Malzeme Alımları kalemi 50 bin TL, Zirai Gereç Alımları kalemi 35 bin TL olarak meclisin bilgisine sunuldu.

Ayrıca toplantıda, Ilgaz Yurduntepe Bütçe İçi İşletme Giderleri 17 farklı kalemde toplam bir milyon 50 bin TL olarak meclisin bilgisine sunuldu. Böylelikle İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 2022 yılı tahmini bütçesi toplam bir milyon 381 bin TL olarak meclisin bilgisine sunuldu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum