KSK, lise öğrencileriyle buluştu;

KSK, lise öğrencileriyle buluştu

......

GMG Kastamonuspor, “Öğrencilerimizle Buluşuyoruz” programları kapsamında, ilk etkinliğini Göl Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi.

GMG Kastamonuspor, okullarda öğrencilerle buluşma etkinliğine start verdi. Bu kapsamda ilk program dün Göl Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Kulüp As Başkanı Erkan Yılmaz, Yardımcı Antrenörler Özgür Bayer ve Arda Günaydın, futbolcular Abdülaziz Solmaz, İlyas Kubilay Yavuz, Zahit Fındık ile Umut Erdem, Göl Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programda öğrencilerle bir araya geldiler.


“TAKIMIMIZA TAM DESTEK VERMENİZİ İSTİYORUZ”

Programın hemen başında gençlere seslenen As Başkan Erkan Yılmaz: “Sizlere Onursal Başkanımız sayın Cengiz Aygün, yönetim kurulumuzun ve Teknik Direktörümüz sayın Levent Eriş’in selamını getirdik. Öğrencilerimizle buluşma etkinlikleri kapsamında ilk programımızı Göl Anadolu Lisesi’nde yapıyoruz. Sizleri, ailelerinizle birlikte Gazi Stadyumu’ndaki karşılaşmalara davet ediyor, takımımıza tam destek vermenizi istiyoruz. İnşallah bu sezon çok daha güzel günler bizleri bekliyor. Programın düzenlenmesinde katkı sunan okul yönetimimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

Program daha sonra futbolcular ile öğrenciler arasında geçen sohbetle devam etti. Son olarak kurayla 3 öğrenciye takım forması, 1 öğrenciye ise kombine bilet hediye edildi.


Kulübün sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede ise: “Öğrencilerimizle Buluşuyoruz programları kapsamında, ilk etkinliğimizi bugün Göl Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdik. Programın en başından sonuna kadar bizleri bağırlarına basan okul yönetimi ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Geleceğimiz olan öğrencilerimizden bir de söz aldık; artık takımımıza daha çok destek verecekler ve Gazi Stadyumu’nu dolduracaklar…”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum