AK Parti'den istifa eden Kastamonulu meclis üyesi YRP'ye katıldı;

AK Parti'den istifa eden Kastamonulu meclis üyesi YRP'ye katıldı

......

İstanbul Ümraniye Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Meclisi 2. Başkanvekili Kastamonulu hemşerimiz Orçun Şekercioğlu ile AK Parti Belediye Meclis Üyeleri’nden bazı isimler Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Orçun Şekercioğlu; “Değerli gönül dostlarım, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyefendinin olurları ile Genel Merkez Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı olarak vazifelendirilmiş bulunuyorum. Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Kaderli beye gücümüz yettiğince omuz vereceğimiz yeni görevimizin hayırlı olmasını diliyor, gönül dostlarımın dua ve desteklerini bekliyorum. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ise; “Ümraniye'miz için başlangıç bir adım oldu. İlçede başlattığımız bu işaret fişeği, diğer ilçelere de ilham kaynağı olacak ve özlenen refah belediyeciliği tüm İstanbul'a yayılacak. Meclis üyelerimize hoş geldiniz diyor, Ümraniye Belediyesi’nde kurulacak Meclis Grubumuzun da Ümraniyemiz ve İstanbulumuz için hayırlı olsun. Bu yolculuğumuzda hiçbir endişeye yer yok. İstanbul, bizlere emanet. Tüm İstanbul için daha güzel ve refah bir geleceği inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı. 

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum