"AK Parti vefanın partisidir";

"AK Parti vefanın partisidir"

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Vefa Gecesi düzenlendi. Düzenlenen Vefa Gecesi temalı toplantıda parti teşkilatı, önceki dönem Kadın Kolları ile önceki dönem Gençlik Kolları yönetimleri bir araya geldi....

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Milletvekili Metin Çelik, Kadın Kolları İl Başkanı Neslihan Kaya Tufan, Gençlik Kolları İl Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu, Belediye Meclis üyesi Necati Atak, Belediye Meclis Üyesi Zeki Kebeci, önceki dönem Gençlik Kolları İl Başkanı Niyazi Çelik, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı.

GÜZEL: "AK KADROLARLA TARİH YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Toplantıda konuşan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, "Bu akşam önceki dönem Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerimiz ile ilkini gerçekleştirdiğimiz ve devamı da gelecek olan Vefa Gecesi temalı istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. AK Parti'nin 20 yılı içersinde bu davaya gönül veren hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımız bizler için önemli ve değerlidir. Ayaklarına karasular inene kadar kar kış demeden mahalle mahalle gezen ve davamızı anlatan kadınlarımız ile gece gündüz demeden bayrak asan, nöbet tutan, toplantılar organize eden gençlerimiz ile AK kadrolar bu davayı en yükseğe taşımış adeta kendisiyle yarışmıştır. AK Partimizin her başarısı Kadın ve Gençlik Kollarımız başta olmak üzere teşkilatımızın her kademesinde fedakarca çalışan teşkilat mensuplarımızın üstün gayretleriyle olmuştur. Bu teşkilat Kastamonu merkezde üye sayısını 25 binin üzerine çıkarmış, çalınmadık kapı, aşındırılmadık yol, girilmedik gönül bırakmamıştır. 2023 seçimlerinde de AK kadrolarla yeniden yeni tarihler yazmaya devam edeceğiz. Bu akşam sizlerin gözlerinizde geçmişteki anılarınızın canlandığını, yeni heyecanlarla kalplerinizin attığını görüyorum. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhuriyetimizin 100. yılında AK Partimize yeni başarılar yeni rekorlar kazandıracağız. Sizlere inanıyor ve güveniyorum" dedi.

"HELALLEŞMEYE, 28 ŞUBAT'TA ÖTEKİLEŞTİRDİKLERİ DİNDAR KESİMDEN BAŞLASIN"

Sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek devam eden Güzel; "CHP lideri Kılıçdaroğlu helalleşmekten bahsetmişti geçenlerde. Helalleşmek elbette güzeldir. Ancak CHP önce tiyatro dediği 15 Temmuz şehitlerinin ailelerinden başlasın helalleşmeye. HDP'nin tahrikiyle PKK'nın şehit ettiği Şehit Yasin Börü'nün ailesinden başlasın. Evlatlarını PKK'nın elinden teslim almak için bekleyen Diyarbakır annelerinden başlasın.  HDP ile yan yana gelmekten imtina etmiyorlar çünkü. 28 Şubat'ta ötekileştirdikleri dindar kesimden başlasın. Meclisten kovdukları başörtülülerden. Bakalım haklarını helal ediyorlar mı. AK Parti; ezilmiş, hor görülmüş, mazlum ve mağdur herkesin partisidir. AK Parti, vefanın partisidir. AK Parti Türkiye'nin partisidir" diye konuştu. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum