Taşköprüspor, Çankırı'dan puan kaybıyla döndü;

Taşköprüspor, Çankırı'dan puan kaybıyla döndü

Kastamonu'yu Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 5. Bölge 2. Grubu'nda temsil eden Taşköprüspor, ligin 3'üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Kurşunlu Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı...

Kastamonu'yu Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 5. Bölge 2. Grubu'nda temsil eden Taşköprüspor, ligin 3'üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Kurşunlu Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Taşköprüspor, Çankırı ekibi ile Kurşunlu İlçe Futbol Sahası’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleye iyi başlayan taraf Taşköprüspor olurken, ekibimiz birçok pozisyon değerlendirilemedi ve ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı. İkinci devrede tempoyu iyice arttıran Kastamonu ekibi, hızlı hücumla kanatlardan Kurşunlu ceza sahasına girdi, ancak gol pozisyonları yakalasa da fileleri sarsamadı. Maçın son anlarına kadar üstün oyununu sürdüren sarı-kırmızılılar, aradığı golü bir türlü bulamadı ve kritik mücadeleden golsüz eşitlikle ayrıldı. Bu skorla birlikte Taşköprüspor, puanını 7'ye çıkarttı.

4'ÜCÜ HAFTA RAKİP ÇUBUKSPOR

BAL'da geride kalan 3 haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Taşköprüspor, ligin 4'üncü haftasında ise 21 Kasım Pazar günü Ankara Çubukspor'u konuk edecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum