Kastamonu'da kırsalı kalkındıracak adım;

Kastamonu'da kırsalı kalkındıracak adım

Cide Yerel Eylem Grubu Derneği, Kastamonu genelinde kırsalı kalkındırmak adına Kastamonu Üniversitesi ile işbirliği ve protokol imzalanması için paydaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu....

Azdavay ve Daday ilçelerinin ve bölgenin, LEADER projesine uygun olarak Kastamonu genelinde bölgelerin kırsalda kalkınması için bağlantılar oluşturmak amacıyla, Cide Yerel Eylem Grubu (YEG), Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi İle Azdavay ve Daday YEG'i ziyaret etti. Ziyarette Kastamonu Üniversitesi ile işbirliği yapılması ve protokol imzalanması için istişarelerde bulunuldu.

Azdavay Kaymakam Vekili Serkan Tokur, Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi uzmanlarından Öğretim Görevlisi Kazım Yasin Özbey ve Öğretim Görevlisi Berkan Güngör, Azdavay Daday YEG Derneği Başkanı Osman Nuri Civelek, Cide YEG Derneği Başkanı Serdar Kaptan, Cide YEG Müdürü Atakan Akman ve Azdavay Daday YEG Derneği Müdürü Sevgi Nur Şenel ile birlikte bir araya gelerek Kastamonu Üniversitesi ile işbirliği yapılması ve protokol imzalanması için istişarelerde bulunuldu.


"İLÇELERİMİZE VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN"

CİDE YEG Başkanı Serdar Kaptan, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamasında; "Projenin hayata geçirilmesini sağlayan Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde hemşehrimiz ve Bakanımız İbrahim Yumaklı beyefendiye, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu nezdinde Başkanımız Dr. Ahmet Abdullah Antalyalı beyefendiye, Kastamonu İl Koordinatörümüz Ahmet Kuyulu’ya ve Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ a teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. İlçelerimize ve bölgemize hayırlı olmasını dileriz" dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum