Bu gelişme vatandaşı üzdü: İnşaatı yarıda bıraktılar...;

Bu gelişme vatandaşı üzdü: İnşaatı yarıda bıraktılar...

Daday'da geçtiğimiz aylarda açıklanan ve Daday Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan Aile Hekimlerinin çarşı merkezinde bulunan Hükümet Konağına taşınacağı konusunda yeni bir gelişme yaşandı....

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü ve Daday Devlet Hastanesi'nin vatandaşların Aile Hekimlerine daha kolay ulaşmaları, hastane yatak sayısı ve özel oda sayısı artırarak  daha kaliteli hizmet etmek amacıyla başlatılan girişimleri sonucunda Hükümet Konağı birinci katında inşaat çalışmalarına başlayan ekipler, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çalışmalarına son verdi. 

İnşaat çalışmalarına son veren ekipler, yaptıkları çalışmaları iptal ederek, Aile Hekimlerine uygun şekilde yapılan odaları ise  tekrar eski haline getirerek teslim etti. Vatandaşlar tarafından Aile Hekimlerinin çarşı merkezine taşınacak haberi mutlulukla karşılanırken, çalışmaların yarıda kalması ve Aile Hekimlerinin çarşı merkezine taşınamayacak olması, vatandaşlarda hayal kırıklığına neden oldu.

Hastanenin ilçe dışında olması ve bu nedenle ulaşımda zorluk çekerek ilaçlarını yazdırdıklarını ifade eden vatandaşlar bu konunun çözülmesini merakla beklediklerini ifade ettiler.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum