Galip Başkan'dan yeni eğitim yılı öncesi trafik vurgusu; Mutlaka daha dilkatli olacaklar";

Galip Başkan'dan yeni eğitim yılı öncesi trafik vurgusu; Mutlaka daha dilkatli olacaklar"

Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2023-2024 yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Vidinlioğlu mesajında, trafijte seyir halindeyken daha dikkatli olunması konusuna da dikkat çekerek; "Yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte çocuklarımızın trafikte var olacağını hiçbir sürücümüzün unutmaması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. En kıymetlilerimiz trafikte daha aktifken bizlerde daha dikkatli olmalıyız. Mutlaka tüm hemşehrilerim bu durumun farkındadır. Trafikte seyir halindeyken her zamankinden daha dikkatli olacaklardır" dedi....

"YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ZİHİN AÇIKLIĞI DİLİYORUM"

Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nun açıklaması şöyle;  "Bir tatil dönemini daha geride bırakarak 2023-2024 eğitim öğretim yılına kavuşan öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin ve velilerimizin heyecanına bizlerde ortak oluyoruz. Aile eğitiminin ardından bilgi yuvalarımız okullarımızda alınan eğitim çocuklarımızın gelişimini şekillendiren en önemli etkendir. Bizleri hedeflerimize ulaştıracak en önemli unsur eğitimdir! Öyle ki ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' sözüyle hem öğretmenlerimizin vereceği eğitimin ne denli önemli olduğuna da vurgu yapmıştır. Mukaddes bir mesleğin mensubu olan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.  Yarınlarımızın teminatı öğrencilerimize ise yeni eğitim öğretim yılında zihin açıklığı diliyorum. Bu vesileyle şehrimizde üniversite eğitimi alacak kardeşlerimize de hoş geldin diyor, her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum.  Önümüzdeki süreçte ülkemizin kalkınması ve hedeflerine ulaşması adına hep birlikte çalışacağız. Tüm zorlukları yakaladığımız birliktelikle ve birbirimize duyduğumuz güvenle alt edeceğiz."

"MUTLAKA TÜM HEMŞEHRİLERİM, TRAFİKTE SEYİR HALİNDEYKEN DAHA DİKKATLİ OLACAKLARDIR"

Vidinlioğlu açıklamasının devamında; "Sevgili çocuklar, kıymetli gençler Kastamonu Belediyesi olarak ülkemiz, şehrimiz ve sizler için her daim elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz.  Yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte çocuklarımızın trafikte var olacağını hiçbir sürücümüzün unutmaması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. En kıymetlilerimiz trafikte daha aktifken bizlerde daha dikkatli olmalıyız. Mutlaka tüm hemşehrilerim bu durumun farkındadır. Trafikte seyir halindeyken her zamankinden daha dikkatli olacaklardır. Tekrar geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın, bizlerin kıymetlileri olan öğretmenlerimizin, idarecilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim dönemlerini kutluyorum. Başarılarla dolu bir dönem diliyorum" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum