Tosya'da istişare kültürü hakim.. 'Görüşler bizim için önemli';

Tosya'da istişare kültürü hakim.. 'Görüşler bizim için önemli'

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, kentte yapılacak yeni yatırımlar ve sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması için esnaf ve vatandaşların görüşlerinin son derece önemli olduğunu kaydetti. Başkan Kavaklıgil'in, Tosya'da istişare anlayışı içerisinde hareket etmesi ise dikkat çekiyor....

"BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞI İÇERİSİNDE ZİYARETLERİMİZE SIK SIK DEVAM EDİYORUZ"

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, açıklamasında şunları kaydetti;  "Kente yapılacak yeni yatırımlar ve sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması hususunda esnaf ve vatandaşlarımızın görüşleri bizim için son derce önemli. Birlikte yönetim anlayışı içerisinde esnaflarımızın sorun, talep ve önerilerini dinlemek üzere ziyaretlerimize sık sık devam ediyoruz."


"ESNAF DOSTU BELEDİYE OLARAK HER FIRSATTA ESNAFLARIMIZLA BİR ARADAYIZ"

Bölgede Tosya'nın ticaretin kalbi olduğunu vurgulayan Başkan Kavaklıgil; "İlçemizde ise ticarete can veren esnaflarımız oldukça fazla. Esnaf dostu belediye olarak her fırsatta esnaflarımızla bir aradayız. İlçemizde sosyal ve ekonomik açıdan önemli bir rol oynayan esnaflarımızla kent hayatını daha konforlu hala getirmek için her zaman birlikte çalışıyor, projelerimizi şekillendiriyoruz. Esnafımıza bereketli kazançlar diliyor, güler yüzlü ve samimi sohbetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum