Kastamonu’nun bir ‘Köpekbalığı’ eksikti!;

Kastamonu’nun bir ‘Köpekbalığı’ eksikti!

Bolu’da yayın yapan Gerede Medya Takip isimli internet sitesinde yayınlanan ‘Kastamonu Sahillerinde Köpekbalığı Paniği: 9 Kişi Hastanelik Oldu!’ başlıklı haber tepki çekti....

Her yıl yüzbinlerce kişinin tatil için tercih ettiği Kastamonu’nun isminin köpekbalığıyla gündeme gelmesi tepki çekerken, aslı olmayan haberin ne amaçla yapıldığı ise bilinmiyor.

Bolu merkezli Gerede Medya Takip isimli internet sitesinde yayınlanan haberde yer alan ifadeler şu şekilde:

Kumsalda Panik Anları!

Kastamonu da öğle saatlerindeki huzurlu atmosfer bir anda değişti. Halka açık bir plajda denizde köpekbalığı olduğu iddiasıyla panik yaşandı. Bu olayın ardından, aralarında 4 turistin de bulunduğu toplam 9 kişi sağlık sorunları yaşayarak baygınlık geçirdi.

Kastamonu Plajları Güvende mi?

Bu sene Kastamonu plajlarında deniz canlıları konusu tatilciler için bir endişe kaynağı oldu. Yazın başlangıcında, denizanalarının sıkça görülmeye başlamasıyla birlikte, birçok kişi alerjik reaksiyonlar nedeniyle hastanelik oldu. Ardından bölgeye yerleşen balon balıkları da tatilcileri tedirgin etti.

Son olarak yaşanan köpekbalığı paniği de tatilcileri endişelendirdi. Ancak yetkililer, köpekbalığının saldırgan bir tür olmadığını ve bu tip olayların zaman zaman yaşanabileceğini belirtiyor.

Uzmanlar Konuştu: Tehlike Yok!

Olayın ardından deniz biyologları, köpekbalığının türünü tespit etmek için çalışmalara başladı. Elde edilen bilgilere göre, bu tür bir köpekbalığı, sadece küçük balıklarla besleniyor ve insanlar için tehlike arz etmiyor.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum