Hanönü Belediyesi’nden; ‘Çöpü Köye boşalttı’ açıklaması;

Hanönü Belediyesi’nden; ‘Çöpü Köye boşalttı’ açıklaması

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, bazı basın organlarında; ‘AKP’li belediye çöpü köye boşalttı’’ başlıklı haberle ilgili açıklamalarda bulundu....

İddiaya göre Hanönü Belediyesi çöplerini Taşköprü ilçesinde bulunan katı atık istasyonuna götürmesi gerekirken, mesafenin uzaklığını bahane ederek Küreçayı köyü yakınında karayolları döküm sahasına döktü.

Haber üzerine gazetemize açıklama yapan Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar,  bölgede çöplerin konteyner ile toplandığını ve daha sonra da; transfer istasyonuna gittiğini belirterek; ‘’Fakat çalı ve benzeri atıklar da oluyor. Bunları da kamyonla gönderemiyoruz. Bunu da bir süre; belirlediğimiz alanda geçici olarak depolayıp, daha sonra da imha ediyoruz. Fakat, bazı kesimler rahatsız olmuş. Ben, Belediye Başkanı olarak Hanönü ilçemizi temiz tutmaya çalışan en baştaki kişiyim. Art niyetli bir şey olması mümkün değil. Ama bundan sonra bunu da yapmayacağız. Bu işlemi de sonlandırdık. Biz, evsel atıklarımızı istasyona yolluyoruz, yollamaya da devam ediyoruz.  Zehirli atık diye bir şey yok. Çalıları belli bir süre orada bekletiyorduk’’ dedi.

 

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum