Kastamonu'da tek Kaymakam ataması o ilçeye yapıldı;

Kastamonu'da tek Kaymakam ataması o ilçeye yapıldı

Resmi Gazete'de yer alan Atama Kararına göre Kastamonu'ya 1 Kaymakam 4 Vali Yardımcısı atandı. Karar göre tek Kaymakam atanan ilçe Tosya ilçesi oldu. Adıyaman Sincik Kaymakamı Uğur Ünsal, Tosya Kaymakamı olarak ilimizde görev yapacak....

Resmi Gazete'de yer alan atama kararına göre Kastamonu'da sadece tek bir ilçeye Kaymakam ataması yapıldı. Adıyaman Sincik Kaymakamı iken, Tosya ilçesine Kaymakam olarak atanan Uğur Ünsal'ın kim olduğu ise merak ediliyor.

KAYMAKAM UĞUR ÜNSAL KİMDİR?

Kaymakam Uğur Ünsal aslen Samsun Havzalı olup 1992 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Ankara’da tamamladı. 2015 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Sinop Kaymakam Adayı olarak Temmuz 2017’de göreve başlayan Ünsal, Mersin’in Çamlıyayla İlçesinde yaklaşık 7 ay Kaymakam Vekilliği yapmış, ardından 8 ay süre ile İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde yurt dışı eğitimini tamamlamıştır. Çeşitli stajlar ve eğitimlerin ardından 2019-2021 yılları arasında Şalpazarı Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra 20 Ağustos 2021 tarihli ve 31574 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 19 Ağustos 2021 tarihli ve 2021/412 sayılı MİA Atama Kararı ile Sincik Kaymakamı olarak atanmış olup, son yayımlanan 24 Ağustos 2023 tarihli kararname ile Tosya Kaymakamlığı'na atandı.

Kaymakam Ünsal, evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum