Dev Festivalde Kastamonu UMKE görev aldı;

Dev Festivalde Kastamonu UMKE görev aldı

Kastamonu UMKE ekibi, 1 UMKE aracı, 1 ambulans ve 18 personelle Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen Pınarbaşı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali'ne katılım sağladı....

Kastamonu UMKE ekibi Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen Türkiye 6. Kanyon ve Doğa Sporları Festivali'ne katılım sağladı. 1 UMKE aracı, 1 ambulans ve 18 personelle festivale katılım sağlayan Kastamonu UMKE, acil durum ve sağlık sorunlarında müdahalede bulunmak amacıyla hazır bulundu.



"UZMANLIĞIMIZI VE DONANIMIMIZI EN ÜST SEVİYEDE KULLANDIK"

Kastamonu UMKE tarafından yapılan açıklamada; "Kanyon ve Doğa Sporları Festivali'nde UMKE olarak 1 UMKE operasyon aracı, 1 ambulans ve 18 personel görev aldık. Doğaseverlerin bir araya geldiği, adrenalin dolu anların yaşandığı ve doğanın sunduğu zorlukları aştığımız bir hafta geçirdik. Görevimiz, katılımcıların güvenliğini sağlamak, acil durumlarda hızlı ve etkili müdahalelerde bulunmak ve herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşanlara yardımcı olmaktı. Ekip olarak, uzmanlığımızı ve donanımımızı en üst seviyede kullandık. Kanyon festivalinde bizimle birlikte olan herkese, işbirliği içinde çalıştığımız diğer ekiplere ve etkinliği düzenleyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" denildi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum