Cide Belediye Başkanı Mutlu, ilçedeki çalışmaları inceledi;

Cide Belediye Başkanı Mutlu, ilçedeki çalışmaları inceledi

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Kasım Mahallesi, Yeni Cide Devlet Hastanesi Yolu ve Liman İçi Teras çalışmalarında incelemelerde bulunarak, konular hakkında bilgiler aldı. Başkan Mutlu açıklamasında; " Her gün insanımızın ailecek, gençlerimizin arkadaşlarıyla birlikte gelip vakit geçirerek alanları Cide’mize kazandırmaya devam edeceğiz. Yılların birikmiş sorunlarını çözmek için belediyemiz imkânları ölçüsünde çalışmaya devam ediyoruz ve sonuca ulaşmak için mesai harcıyoruz" dedi....

"HER GÜN İNSANIMIZIN VAKİT GEÇİREBİLECEKLERİ ALANLARI CİDE’MİZE KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Cide ilçesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, çalışmalarla ilgili yapmış olduğu açıklamada; "İlçemizin birçok yerinde eksiklikleri gidermeye çalıştığımız gibi Kasım Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için de çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Kasım Mahallesi’nin 2'nci etap beton yol çalışmalarına başladık. Yaklaşık 200 metrelik bir beton dökümü gerçekleştirdik. Yeni Cide Devlet Hastanesi yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Derenin bir tarafında dolgu sıkıştırma ve tesviye çalışmaları son aşamaya gelirken diğer tarafında yol açma çalışmasına başladık. Liman İçinde bulunan sosyal tesisimizin yanında yapımına başladığımız terasımızın çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Halkımızın yaşam kalitesini arttıracak, sosyal yaşantısına olumlu yönde etkileri olacak olan içerisinde kameriye ve tavşan kulübelerinin yer alacağı alanı halkımızın hizmetine kısa sürede sunacağız. Aynı zamanda tesislerimizin karşısında vatandaşlarımızın kullanımına açmış olduğumuz 7 adet çardak ve gölgelik alanların halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Her gün insanımızın ailecek, gençlerimizin arkadaşlarıyla birlikte gelip vakit geçirerek alanları Cide’mize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

"SONUCA ULAŞMAK İÇİN MESAİ HARCIYORUZ"

Başkan Mutlu devamında; "Birçok noktada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yılların birikmiş sorunlarını çözmek için belediyemiz imkânları ölçüsünde çalışmaya devam ediyoruz ve sonuca ulaşmak için mesai harcıyoruz”  dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum