Gülümseten tartışma: Vekillerin 'eski yeni' tartışmasına Başesgioğlu nokta koydu;

Gülümseten tartışma: Vekillerin 'eski yeni' tartışmasına Başesgioğlu nokta koydu

Vali Avni Çakır'ın Muş Valiliği'ne atanması dolayısıyla düzenlenen veda programında eski vekil yeni vekil tartışması gülümsetti. Vekillerin eski yeni tartışmasına Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu noktayı koydu.....

KÖYLÜ; "İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE YAZMAZLAR"

Önceki Dönem Milletvekili Hakkı Köylü'nün oturduğu masaya kendisi için eski vekil yazıldığını dile getiren Köylü; Bizim oralarda eski vekil denmez, 26. 27. dönem milletvekili denir ya da önceki dönem milletvekili olarak ifade ederler. Eski milletvekili meselesine ben çok takılan biriyim. Bir daha inşallah böyle yazmazlar" dedi.


ULUAY; "ÇOK TECRÜBELİ MİLLETVEKİLLERİ.."

Daha sonra konuşma için söz alan AK Parti Milletvekili Halil Uluay Milletvekillerine hitabında; 'Çok tecrübeli Milletvekillerim, eski denildiğinde kızıyorlarmış' diyerek sözlerine başladı. Milletvekili Uluay'ın bu ifadesi  gülümsetti.


ÇELİK; "BUGÜNDEN SONRA ESKİ KASTAMONU VALİSİ OLUYORSUNUZ"

Akabinde Önceki Dönem Milletvekili Metin Çelik de; Vali Avni Çakır'a yönelik gülerek, 'Eski yeni vekil tartışmasına girmeyeceğim ama Sayın Valim siz de bugünden sonra Eski Kastamonu Valisi oluyorsunuz' dedi.


BAŞESGİOĞLU; "AZERBAYCAN'DA DA 'KÖHNE BAKAN' DİYORLAR"

Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu da; "Hakkı Bey eski yeni konusuna değindi. Ama Azerbaycan'da da 'köhne' diyorlar Hakkı Bey ya, Köhne Bakan gelmiş diyorlar. Bir yazı okudum. Eski bir bakanı konferansa çağırmışlar. Elinde kağıt bardak, Diyor ki adam: ben iki sene evvel, konferansa yine gelmiştim, konferanstaki bardağım porselendi. Dış kapıda beni bir heyet karşıladı. Havaalanından uçaklar aldı beni. O makamaydı. Ben benim. Biz biziz hakkı bey. Boşver." dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum