Alişan İhsangazi'de;

Alişan İhsangazi'de

Alişan ile Hayata Gülümse programının çekimleri için Kastamonu'ya gelen ünlü sanatçı ve program sunucusu Alişan, İhsangazi ilçesini ziyaret etti....

Alişan ile Hayata Gülümse programının çekimleri için Kastamonu'ya gelen ünlü sanatçı ve program sunucusu Alişan, İhsangazi ilçesinde Belediye Başkanı Hayati Sağlık'ın konuğu oldu. Alişan Kastamonu'nun yöresel lezzeti İhsangazi siyezi ve ekşili pilavını tattı. İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Alişan, bu eşsiz lezzetleri deneyimlediği anları izleyicilerine Gülümse Hayata adlı programında kısa süre içinde aktaracak" dedi.

" ALİŞAN, EŞSİZ LEZZETİ PROGRAMINDA KISA SÜRE İÇİNDE AKTARACAK"

İhsangazi Belediye Başkanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Ülkemizin sevilen ses sanatçılarından ve deneyimli sunucularından Alişan, İhsangazi'nin eşsiz Siyez ürünleri, Coğrafi İşaretli İhsangazi Ekşili Pilavı ve sarımsak hasadı ile ilgili çekimler yapmak üzere ilçemize konuk oldu. 12 bin yıllık tarihe sahip İhsangazi Siyezi ve özellikle Coğrafi İşaretli İhsangazi Ekşili Pilavı'nın lezzetini keşfeden Alişan, bu eşsiz lezzetleri deneyimlediği anları izleyicilerine Gülümse Hayata adlı programında kısa süre içinde aktaracak. Siyez ve sarımsak hasadı çekimlerin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanımız Hayati Sağlık ile birlikte İhsangazi halkıyla bir araya gelerek sohbet etti. Değerli sanatçımız Alişan'a İhsangazi ve Siyez'e olan ilgisi için teşekkürlerimizi sunarken, sanatçının gelecekteki çalışmalarında da başarılar dileriz."


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum