Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü, büro personeli alacak;

Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü, büro personeli alacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 23 ilde 90 personel alımı yapılacak. Kastamonu’da da bir büro personeli için ilan verildi....

Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM bünyesinde sözleşmeli 90 yeni memur alımı başvuruları açıklandı.  Kastamonu’ya da bir personelin alınacağı işe başvuru için https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden başvuru yapılabilecek.

11 Ağustos’ta başlayacak başvuruları, 12 Ağustos’a kadar devam edecek.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen genel şartları taşımak, arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, görevini yapmaya engel vücut ve akıl sağlığı ile engeli bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları var. Ayrıca adayların herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olması da gerekiyor.

 

BÜRO PERSONELİ (1) alımı için Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik, Kütüphanecilik, Kütüphanecilik ve Bilgi Çalışmaları lisans programlarının birinden ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, 2022 yılı KPSS sınavından (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekiyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum