"Orman yolları 2 ilçemizi birleştirdi...";

"Orman yolları 2 ilçemizi birleştirdi..."

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın yaptığı açıklama üzerine yaptığı paylaşımda; "Pınarbaşı'ndan Cide'ye ulaşmak için artık 120 kilometre değil, 60 kilometre yol yapmamız yeterli. Gayretli çalışmalar neticesinde orman yolları 2 ilçemizi birleştirmiştir" denildi....

YUMAKLI; "120 KİLOMETRELİK BİR DAĞ YOLU, 60 KİLOMETREYE İNDİRİLDİ"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim yumaklı, festivale katılmak için geldiği Pınarbaşı ilçesinde açıklamalarda bulundu. Bakan Yumaklı açıklamasında; Pınarbaşı ve Cide ilçesi arasında 120 kilometrelik dağ yolunun Orman Genel Müdürlüğü tarafından 60 kilometreye indirildiğini vurgulayarak şöyle konuştu; "Önemli olan, bir yerden bir yere ulaşmanız, yollarınız, oraya olan ulaşım imkanlarınız... Cide ile Pınarbaşı arasında bilindiği üzere 120 kilometrelik bir dağ yolu var. Orman Genel Müdürlüğü Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü bu yolu 60 kilometreye yani yarı yarıya indirerek o ulaşımın gerçekleşmesini sağladı. Bu Cide’den insanlar rahatlıkla Pınarbaşı’na gelecek, Pınarbaşı’ndan da insanlar rahatlıkla Cide’ye gidecek."

"ORMAN YOLLARI 2 İLÇEMİZİ BİRLEŞTİRMİŞTİR"

Bakan Yumaklı'nın bu açıklamasının üzerine Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından da açıklama geldi. Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Yol var uzakları yakın eder. Pınarbaşı ilçemizden Cide ilçemize ulaşmak için artık 120 kilometre değil, 60 kilometre yol yapmamız yeterli. Bakanımız İbrahim Yumaklı'nın talimatları ve Orman Genel Müdürümüz Bekir  Karacabey ve Orman Bölge Müdürümüz  Fahri Sönmezoğlu ile Cide ve Pınarbaşı Orman İşletme Müdürlüklerinin çalışma ve gayretleriyle yapılan orman yolları iki ilçemizi birleştirmiştir."

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum