Bakan Yumaklı Kastamonu gençlerine seslendi; 'Ata topraklarına sahip çıkın";

Bakan Yumaklı Kastamonu gençlerine seslendi; 'Ata topraklarına sahip çıkın"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'da gençlere seslenerek; "Eğer Kastamonu’nun herhangi bir ilçesindeyseniz, buraları sadece etkinlikleri kullanmak için gelmeyin, Atalarınızın babalarınızın topraklarına sahip çıkın. Burada iş yapmak isteyen genç kardeşlerim, hanım kardeşlerim, Tarım İl ya da İlçe Müdürlüklerinden devletin sizlere ne tür destekleri olduğunu öğrenin. Çok büyük imkanlar var" dedi....

“GENÇLER, ATALARIMIZIN BABALARINIZIN TOPRAKLARINA SAHİP ÇIKIN”

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı festival için geldiği Pınarbaşı ilçesinde Kastamonu'nun gençlerine seslendi. Kendisinin ve kabinedeki arkadaşlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye yüzyılında yoldaşları olduğunu söyleyen Bakan Yumaklı; “Türkiye yüzyılını inşa etmekte kararlıyız. Bu zamana kadar hiç kimsenin yıkamadığı Türkiye Cumhuriyetini, Dünyada şimdiden çok daha ileri söz sahibi bir ülke haline getirmek. Bunun için gençlere ihtiyacımız var, kadınlarımıza ihtiyacımız var. Festival ile ilgili etkinlik sonunda buradan ayrılacak olan genç kardeşlerimize bir çağrıda bulunmak istiyorum. Eğer Kastamonu’nun herhangi bir ilçesindeyseniz, buraları sadece etkinlikleri kullanmak için gelmeyin, Atalarınızın babalarınızın topraklarına sahip çıkın. Çünkü hakikaten bunlara sahip olmayanların bizlere gıpta ile nasıl baktıklarını ben gördüm. O yüzden umut sizde, gelecek sizde, Atalarınızın babalarınızın topraklarına sahip çıkın gençler.

"ÇOK BÜYÜK İMKANLAR VAR"

Bakan Yumaklı devamında;  "Burada iş yapmak isteyen genç kardeşlerim, hanım kardeşlerim, Tarım İl ya da İlçe Müdürlüklerinden devletin sizlere ne tür destekleri olduğunu öğrenin. Çok büyük imkanlar var. Şehirde bu güzel memleketin havasını bulmak tabii ki mümkün değil ama aynı zamanda buradaki şartların şehirden çok daha aşağı kalmayacağı, yaptığınız işlerden geri kalmayacağınız bir sürü imkanlar mevcut. Bütün arkadaşlarımız buradalar, onları görevi bunları sizlere anlatmak. Bunu ihmal etmeyin, herhangi bir zamanda ne yapabilirsiniz burada, devletimiz sizlere nasıl destekler verebilir, mutlaka arkadaşlarımızdan bunları öğrenin bu son derece önemli” ifadelerini kullandı.

Kaynak: iha

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum