"Yaşar Özdemir'e güvenimiz sonsuz";

"Yaşar Özdemir'e güvenimiz sonsuz"

Kastamonu Belediye Başkan aday adayı Yaşar Özdemir, seçim ziyaretleri kapsamında Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı (SMMMO) ziyaret etti. Kastamonu SMMMO Başkanı N. Serdar Kulaksızoğlu, Yaşar Özdemir'in ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada; " Kastamonu’nun sorunlarına ve çözüm yollarına yönelik istişarede bulunduk. Siyaset üstü fikir alışverişİ yaptık. Günümüzde ekonomi ve iktisat vazgeçilmez iki unsurdur. İşte tam da bu nedenden dolayı önceki dönem ve onursal başkanımız Yaşar Özdemir’e destek ve güvenimiz sonsuzdur" dedi....

"KASTAMONU’NUN SORUNLARINA VE ÇÖZÜM YOLLARINA YÖNELİK İSTİŞAREDE BULUNDUK"

Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı N. Serdar Kulaksızoğlu, Belediye Başkanlığı Aday Adayı Yaşar Özdemir'e destek açıklamasında bulundu. Kulaksızoğlu yaptığı açıklamada; "Kastamonu Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan önceki dönem ve onursal başkanımız Yaşar Özdemir odamıza, 'konu Kastamonu' ve 'ortak akıl ve istişare ile başkanlığa giden yol' sloganlarıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Meslektaşlarımızın yoğun ilgisi ile samimi bir ortamda geçen toplantıda siyaset üstü fikir alışverişlerinde bulunduk. Öncelikle ziyaretinden dolayı Yaşar Özdemir başkana camia olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. 2016-2022 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı başarı ile yürüten, hiçbir zaman istişare ve ortak akıl kültüründen ayrılmayan ve görev süresi bitimine kadar camiamıza yeni hizmet binası kazandıran Yaşar Özdemir başkanımızın çıktığı bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyoruz. Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri, aileleri, stajyerleri ve müşterileri ile birlikte büyük bir camia ve akademik bir sivil toplum örgütü. Gerçekleştirmiş olduğumuz toplantıda Kastamonu’nun sorunlarına ve çözüm yollarına yönelik istişarede bulunduk. Birlikte olmanın, çalışmanın ve liyakatin önemini ortaya koyduk. İleri ki günlerde ortaya çıkabilecek fikirler ve istişareler açısından bu gibi toplantıların devam etmesi gerektiği kararlar aldık" dedi.


"YAŞAR ÖZDEMİR’E DESTEK VE GÜVENİMİZ SONSUZDUR"

Oda Başkanı Kulaksızoğlu açıklamasının devamında; "Gerek ülke olarak ve gerekse dünya ekonomilerinde zorlu süreçlerin içerisinde olduğumuzun ve tüm bireylerin bu sorumluluklara göre hareket etmesi gerektiğinin farkındayız. Yaklaşan yerel seçimlerde bu süreçte büyük önem arz etmekte. Yerel yönetimler genel yönetimlerin birer aynasıdır. Yerel yönetimler ile başlayacak kıvılcımlar ülke genelin büyük ve olumlu sonuçlar doğurabileceği tüm kesimler tarafından bilinmektedir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi 'En İyi İktisatçılar Muhasebecilerdir.' Günümüzde ekonomi ve iktisat vazgeçilmez iki unsurdur. İşte tam da bu nedenden dolayı önceki dönem ve onursal başkanımız Yaşar Özdemir’e destek ve güvenimiz sonsuzdur. Tekrar çıktığı bu yolda başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum