Cideli hemşehrimize İçişleri Bakanlığı'nda görevlendirme;

Cideli hemşehrimize İçişleri Bakanlığı'nda görevlendirme

Kastamonulu hemşehrimiz Özgür Altın, İçişleri Bakanlığı, Bakan Danışmanlığı, Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak atandı....

2012 yılından bu yana Cumhurbaşkanlığı Metin Danışmanlığı ekibinde görev yapan, Cideli hemşehrimiz Özgür Altın, İçişleri Bakanlığı, Bakan Danışmanlığı, Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak atandı.

HEMŞEHRİMİZ ÖZGÜR ALTIN KİMDİR?

1985 yılında İstanbul'da doğan Cideli hemşehrimiz Özgür Altın, ilk orta ve lise eğitimini istanbul'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. 2005 yılında AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda görev aldıktan sonra 2011-2012 yılları arasında THY iştiraki TGS'de Bilgi İşlem Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Altın, Şubat 2012'den beri Cumhurbaşkanlığı Metin Danışmanlığı ekibinde görev yapmaktaydı. 1 Ağustos 2023 itibariyle İçişleri Bakanlığı, Bakan Danışmanlığı, Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak atandı. 1 kız babası olan Hemşehrimiz Özgür Altın, iyi derecede İngilizce bilmektedir. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum