AnadoluJet de, Kastamonu Havalimanı’na siftah yaptı;

AnadoluJet de, Kastamonu Havalimanı’na siftah yaptı

Pegasus Havayolları'nın ardından AnadoluJet de Kastamonu Havalimanı’nda siftah yaptı....

Pegasus’un Salı günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı - Kastamonu Havalimanı uçuşlarına başlamasının ardından bugün de Anadolu Jet Havayolları ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Bugün saat 15.50'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan olan Anadolu Jet uçağı, saat 17.00'de Kastamonu'ya iniş yaptı.

Kastamonu Havalimanı - İstanbul Sabiha Gökçen geri dönüş seferleri 17.40’da başlayacak ve 18.55’te Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapılacak.

Seferler, her Perşembe günü düzenli olarak gerçekleşecek.

TÜRK HAVA YOLLARI SEFERLERİ

Türk Hava Yolları (THY) Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri İstanbul Havalimanı-Kastamonu Havalimanı seferini saat 09.00'da yaparken,  Kastamonu Havalimanı-İstanbul Havalimanı geri dönüş seferi ise saat 11.00'da gerçekleşiyor.

Salı, Cuma ve Pazar günleri ise THY'nin İstanbul-Kastamonu seferi saat 19.05'te başlarken,  Kastamonu-İstanbul geri dönüş seferi ise saat 21.05'te gerçekleşiyor.

PEGASUS SEFERLERİ

Pegasus Havayolları her Salı günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı-Kastamonu Havalimanı seferini saat 06.10'da gerçekleştirecek ve Kastamonu Havalimanı - Sabiha Gökçen geri dönüş seferi ise saat 08.00'de yapılacak.

         

 SADA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum