2010'da yatırım programına alındı, 2023'te tamamlandı;

2010'da yatırım programına alındı, 2023'te tamamlandı

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, 2010 yılında yatırım programına alınan Hanönü İlçe Hükümet Konağı'nın yapımının tamamlandığını ve çevre düzenlemesinde sona gelindiğini açıkladı. Başkan Uçar açıklamasında emeği geçenlere teşekkür ederek; "İnşallah ihtiyaç olan bu güzel eseri ilçemize 1-2 hafta içerisinde kazandıracağız. İlçemize hayırlı olsun" dedi....

"BU GÜZEL ESERİ İLÇEMİZE 1-2 HAFTAYA KAZANDIRACAĞIZ"

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "2010 yılında ilçemize ihtiyaç olduğu için taleplerinin ve takipçisi olduğumuz  AK Parti İl Başkanımız, Milletvekillerimizin destekleri ile  dönemin içişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun talimatları ile yatırıma alınarak ihalesi yapılan Hanönü Hükümet Konağı yapımı Allahın izni ile tamamlandı. Çevresindeki imar yollarımız ve bağlantı yollarımızın alt yapı temel çalışmalarını tamamladığımız yaklaşık 4 bin 200 metrekare alanın üzerinde Kastamonu Valimiz Avni Çakır ile görüşmelerimiz ve destekleri ile Kastamonu Karayolları Bölge Müdürümüz Yüksel Oğuzhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Nida Sinsi , Hanönü İlçe Kaymakamımız Tolga Değirmenci'nin  destekleri ve koordinasyonunda 4 bin 200 metrekare alanda Alt temel plentmiks malzeme serimi işlerine başladık. Yarından itibaren üzerine inşallah finişerli (BSK )Bitümlü sıcak karışım serip sertleştirme işlemi yapılacak. Çevre düzenlemesinde sona geliyoruz. Etrafına belediye olarak kaldırım çalışmalarını yapacağız akabinde Enerjisa firması tarafından aydınlatma ve trafo binası tamamlanacak. İnşallah ihtiyaç olan bu  güzel eseri ilçemize 1-2 hafta içerisinde kazandıracağız. Hanönü  ilçemize hayırlı olsun."


Başkan Uçar açıklamasının devamında emeği geçenlere teşekkür ederek şunları kaydetti;  "Görüşmelerimizde talebimiz doğrultusunda yakın ilgi göstererek, yatırıma alınması ve yapımı için talimat veren İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, bu aşamada emeği ve katkısı olan  Kastamonu Valilerimiz  Yaşar Karadeniz ve Avni Çakır'a, AK Parti Kastamonu Milletvekilimiz Metin Çelik, Hakkı Köylü,  Halil Uluay, Serap Ekmekçi'ye, AK Parti il Başkanımız Doğan Ünlü'ye, Taşköprü önceki dönem Belediye Başkanımız Hüseyin Arslan'a, emeği geçen tüm personellerimize ve hepsinin başında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şahsım, belediyemiz ve ilçe halkımız adına şükranlarımızı sunarız. Hükümet Konağımız İlçemize Hayırlı Olsun. Azim ve gayretle mücadeleye devam."



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum