Kuzeykent'te 'Yılın Düğünü';

Kuzeykent'te 'Yılın Düğünü'

......


Kuzeykent Mahallesi, son yılların en coşkulu düğünlerinden birine ev sahipliği yaptı.

Kuzeykent Muhtarlığı tarafından düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen toplu sünnet düğününün dördüncüsü düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde 23 çocuğun İnebolu İlçe Devlet Hastanesi'nde toplu sünnetinin gerçekleşmesinin ardından düzenlenen programda; hem çocuklar hem de aileleri doyasıya eğlendi.

Düğünde; Mehmet Ali Canbaz, Seyfi Çullu, Murat Sarı, Tarık Aksakal, Uğur Karaçam, TRT Sanatçısı Onur Eren Demir ve Kastamonu Sepetçioğlu Halk Oyunları ekibi sahne alırken; düğün salonundaki dört palyaço ise çocukların yüzlerini boyayarak onları eğlendirdi. 

Ünal Düğün Salonu'nda düzenlenen programa; CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hz. Pir'de edilen duanın ardından 80 araçlık konvoyla salona coşkulu bir giriş yapan çocuklar ve aileleri; düğün boyunca eğlenirken; unutulmaz anlar yaşadılar.

''ONUR VE MUTLULUK DUYUYORUM''

Programda kısa bir konuşma yapan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, ''Bu sahneyi çok seviyorum. Çünkü ben, sadece hizmet ettiğim insanların karşısında heyecanlanıyorum. Bu heyecanı bana yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum.  Bizlere güvenerek İnebolu gibi uzun bir yola hanımlarını, çocuklarını, canlarını bizlere emanet eden bütün sünnet çocuğu ailelerine teşekkür ediyorum. Böyle bir programı dördüncü defa yapmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Bize bu düğün salonunu ücretsiz bir şekilde sunan, eğlence noktasında 'ben de varım' diyen müzisyenlerim,  Kastamonu Sepetçioğlu ekibimiz, TRT sanatçımız Onur abi ve maddi manevi emeği geçen bütün sponsorlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerden tek beklentim, birbirimizi sevmeye ve desteklemeye devam edelim. Destekten kastımsa, birbirimizden haberdar olalım. Ne zaman isterseniz muhtarlığımızda çayımız hazır'' dedi.




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum