İGM’de bütçe görüşmeleri başladı;

İGM’de bütçe görüşmeleri başladı

İl Genel Meclisi (İGM) Olağan Kasım ayı toplantıları başladı. Başkanlığını Güray Parçal’ın yaptığı İGM toplantısının gündeminde İl Özel İdaresi’nin teklifleri ve komisyon raporları yer aldı...

İl Genel Meclisi (İGM) Olağan Kasım ayı toplantıları başladı. Başkanlığını Güray Parçal’ın yaptığı İGM toplantısının gündeminde İl Özel İdaresi’nin teklifleri ve komisyon raporları yer aldı.

Toplantıda ilk gündeminde 2022 yılı Tahmini Gelir Gider Teklif Bütçesi yer aldı. 2022 yılı Tahmini Gelir Gider Teklif Bütçesi ile ilgili teklif Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi. Toplantının diğer gündem maddesinde İnebolu Halk Kütüphanesi olarak hizmet veren mülkün Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsis teklifi üzerine hazırlanan Esnaf, Sanayi, Ticaret ve Doğal Kaynaklar Komisyonu raporu yer aldı. Rapor doğrultusunda söz konusu taşınmazın 15 yıl süreyle Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsisi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının son gündem maddesinde İl Özel İdaresi’nde 657 sayılı “Devlet Memurları Kanunu” kapsamında çalışan personele “ Sosyal Denge Tazminatı” verilebilmesi amacıyla yetkili sendika ile sözleşme imzalamak için Valilik makamına yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum