Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da görme engelli Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası
Görme engelli albino hastası milli judocu Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası: "Hedefim olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak"
Karabacak; 'Doğan Ünlü siyasi mevta!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, açıklamasında Doğan Ünlü için; 'Doğan Ünlü'nün artık siyasi bir mevta olduğunu düşünüyorum. Mevtanın arkasından da konuşulmaz' dedi.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
İYİ Parti kesin listesini açıkladı!
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kastamonu pastırması
Kastamonu İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Güray Parçal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
Milletvekili Halil Uluay’a ünlü yayıncıdan hoş olmayan ifadeler!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM’de konuşma yaptığı sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’e X hesabından geçmiş olsun dileklerini iletti.
Meclis ve Akademi 'Çivisiz Cami' için bir arada
Toplantıya katılım sağlayan Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen, Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili yaptığı konuşmasında, meclis üyelerinin örnek camileri inceleyerek Çivisiz Cami'nin daha fazla tanıtımı için öneri edinmelerini istedi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Bu proje Kastamonu’yu ‘spor şehri’ yapacak
Kastamonu İl Genel Meclisi’nde “Spor Vadisi”nin tüm ayrıntıları masaya yatırıldı
‘Kastamonu, artık İstanbul’un yönetiminde söz sahibi olmalı’
KASDER Genel Başkanı Remzi Şen’den ‘çok net’ tespit ve çağrı…
Yeni atanan Bölge Müdürü Eşlik'e ziyaret
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekci ve Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ile İGM Başkanı Güray Parçal, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü'ne atanan Alpaslan Eşlik'i ziyaret etti.
Kastamonu’da yarın elektrik kesintisi yaşanacak bölge, ilçe ve mahalleler
Kastamonu’da 13 Eylül 2023 Çarşamba günü elektrik kesintisi hangi bölge, ilçe ve mahallelerde yaşanacak?
ÖSYM Başkanı Ersoy: “Nihai hedefimiz bilgisayar tabanlı sınava geçmek”
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, “Özellikle sınav yaptığımız kurumlarla anlaşarak onların da bilgisi dahilinde belli sayının altındaki sınavları e-Sınav şeklinde gerçekleştirmek istiyoruz. Bundan da nihai hedefimiz kağıt tabanlı sınavdan bilgisayar tabanlı sınava geçmek” dedi.
"Kastamonu bizim, biz Kastamonu’nun"
Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Eylül ayı olağan toplantılarının 3'ncü birleşimini İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Meftun Dallı da ziyaret ederek, meclis üyelerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Meftun Dallı, konuşmasında; "Zaten bu toprakların yabancısı değiliz, buranın çocuğuyuz. Kastamonu bizim, biz Kastamonu’nun. Kendi evimize hizmet ettiğimizi düşünerek çalışacağız. Kapımız her zaman herkese açık. Gece gündüz hiç fark etmez, kesinlikle aramaktan çekinmeyin. Telefonlarımız her zaman açık. Elimizden gelen ne varsa çözüm için ortaya koymaya gayret edeceğiz" dedi.
İGM Eylül maratonu sürüyor...
İl Genel Meclisi (İGM) eylül ayı olağan ikinci toplantısı İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü.
Orman emvali konusu Meclis gündeminde; 'Yaptırım getirebiliriz"
İl Genel Meclisi (İGM) eylül ayı olağan ilk toplantısı İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. Meclisin son gündem maddesinde orman emvali taşıyan araçlar dolayısıyla yolların bozulması gündeme getirildi. İGM Başkanı Güray Parçal konuya ilişkin; "Orman emvallerinin ağır tonajlı arabaların bizim yollarımızı bozduğuyla ilgili bakanlarımıza da ilettik. Burada komisyon raporları yaptık, yolladık. Ama bir yol kat edemedik. Artı olarak orman emvalleri yapılan yerlerde temizlik de yapılmıyor. Artık ‘Bazı yaptırımlara gitmek zorunda kalır mıyız?’ diye düşürmeye başladık" dedi.
Fotofobi nedir? fotofobi nasıl geçer, tedavisi nedir?
Gün içinde ışıktan ve aydınlıktan rahatsız olan göz hassasiyeti bulunan vatandaşlar ışık hassasiyeti nasıl geçer diye araştırmaya başladı. Fotofobi olarak geçen bu rahatsızlık görüş konforunu etkiliyor. Peki, Fotofobi nedir, neden olur? Gözde ışık hassasiyeti nasıl geçer?
"Eğitimde dünya markası olmaya devam edeceğiz"
2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Bahçeşehir Koleji yeni eğitim dönemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu bir basın toplantısı düzenledi. Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüsü'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüs Müdürü ve Kurucu Temsilcisi İsmail Bakmaz; "Eğitim bir ekip işidir. Bizler geleceğe dair içimizdeki umutla ve yeni nesle duyduğumuz güvenle 2023/2024 eğitim öğretim yılında da 65 il, 160 kampüs ile eğitimde bir dünya markası olmaya devam edeceğiz" dedi.
Astigmat nedir? astigmat dereceleri nedir?
Yaygın bir görme rahatsızlığı olan astigmat, bulanık görmeye neden olur. Korneanın düzensiz bir biçimde ya da kimi zaman gözün içerisindeki lensin eğriliği sebebiyle oluşur. Peki astigmat nedir, dereceleri nelerdir?
"Ormanlara bakım yapmak asli görevimiz"
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, Pınarbaşı ilçesinde orman bakımı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
TÜGVA Kastamonu’dan Taş Baskı ve El Sanatları sergisi
Türkiye Gençlik Vakfı Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Kastamall AVM’de Taş Baskı ve El Sanatları Sergisi açıldı.
Menfezleri sel aldı İGM Üyesi Cebeci'den uyarı geldi: "Trafiğe çıkmayın"
Azdavay İGM Üyesi Fahrettin Cebeci'den uyarı geldi. Cebeci, sel dolayısıyla menfezleri sel aldığını bu nedenle mecbur olmadıkça trafiğe çıkılmaması gerektiğini vurguladı.
İGM temmuz maratonu sona erdi
İl Genel Meclisi (İGM) temmuz ayı olağan son toplantısı dün düzenlenen oturumla gerçekleştirildi.
"Her iki alanda ivme yükselteceğiz"
Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ziyaretlerine ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti MilletveKli Ekmekci; "Öncelikli çalışma konusu olarak seçtiğimiz sağlık ve ulaştırma alanlarında ilimizin tüm dinamiklerinin işbirliğinde en üst düzeyde emek veriyoruz.
Vali yetkilendirildi
İl Genel Meclisi (İGM) Temmuz ayı olağan toplantıları başladı.
Gelenek bozulmadı
İl Genel Müdürlüğü’nde Kurban Bayramının ardından mesainin ilk günü geleneksel hale gelen bayramlaşma programı yapıldı.
Şenpazar'da Bayram Şenliği
Şenpazar ilçesine bağlı Harmangeriş ve Çevre Köyleri Derneği tarafından Bayram Şenliği düzenlendi.