Kastamonulu yazar, artık tescilli "Aşk Yazarı";

Kastamonulu yazar, artık tescilli "Aşk Yazarı"

Aşk Edebiyatının en seçkin isimlerinden biri olan Kastamonulu yazar Mustafa Çifci’nin T.C. Türk Patent Enstitüsü tarafından verilen “Aşk Yazarı” marka patenti tescili marka yenileme, süre uzatımı tekrar yazara layık görüldü....



Aşka dair yazdığı yazılarıyla tanınan, basında “Aşk Yazarı” diye söz edilen Yazar Mustafa Çifci edebiyatımıza birçok eser ve yüzlerce köşe yazısı kazandırmış, aşkın en seçkin, en çok aranan yazarların başında gelen bir isim olmuştur.

Aynı zamanda bir sosyolog olan yazarın öyküleri sıradan bir öykü değildir. Her yazısında ilişkileri sorgulayan, aile ve aşk hayatında bir türlü düzene girmeyen, sevgiyi hissedemeyen ve ilişkilerde büyüyemeyen olumsuz tarafları ve çözümleri anlatır. Deneme yazılarıyla sürekli gündemde kalmayı başarabilen bir yazardır. Bu anlamda, okurlar kendi yaşamlarını ve sevgi ilişkilerini yazarın anlattığı şekilde karşılaştırabilme yaptıklarında sosyopsikolojik olarak değerlendirebildiğinde kişinin kendisine sayısız fayda sağlayacak, farkındalık yaratacaktır. Sevginin nasıl çoğaldığını örneklerle görme fırsatını yakalayacaktır. Sevgi eksikliğinin toplumsal huzursuzluğun ilk kaynağı olduğunu, duygusal ilişkilerde yaşanılan eksikliğin giderildiğinde sevginin yapıcı gücünü yaşanmış örneklerle keşfedeceklerdir.

Bu konuda yazarın, “Duygusal Açlık”, “Kalbime Dokunan Sözler”, “Ne Yağmurlar Biter Ne de Ayrılıklar”, “Aşk Bu İse” kitapları önemli eserlerdir. (istamonu) 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum