Canovate, İDEF’23’de gövde gösterisi yapıyor
Kastamonulu iş insanı Can Gür’ün sahibi olduğu Canovate Group, katıldığı İDEF’23 16.’cı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda adeta gövde gösterisi yapıyor....
Kastamonulu
iş insanı Can Gür’ün sahibi olduğu Canovate Group, katıldığı İDEF’23
16.’cı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda adeta gövde gösterisi yapıyor.
Türk mühendisleri, savunma sanayide global çapta bir başarıya daha imza attı. CanovatePanTher 3D Termal Optik Radarı, 360 derece 7 / 24,yerden ve gök kubbeden gelebilecek her türlü düşman ve tehditleri, görsel olarak algılayan ve denetleyen akıllı bir sistem.
Yapay zeka, derin öğrenme ve gelişmiş görüntü analizine sahip olan CanovatePanTher 3D Termal Optik Radarı, gök kubbede güvenlik şemsiyesi oluşturarak, karşı taraftan gelebilecek tehditleri insan, tank, uçak, drone gibi eşkal olarak gösteriyor.
GÖVDE GÖSTERİSİ
YAPIYOR
Veri merkezleri ve fiber optik sistemlerini 80’den fazla ülkeye ihraç eden Canovate Group, 45 yıllık küresel tecrübesine paralel olarak savunma sanayide de ülkemizde ve dünyada ilkleri oluşturacak inovatif ürünler ailesiyle İDEF’23 16.’cı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda gövde gösterisi yapıyor. Geniş ürün ailesinin yanı sıra, farklı teknolojilere sahip 3 termal optik radar sistemini geliştirerek üreten Canovate Group, bu sistemleri dünyada yapan 3 ülkeden birisi olarak ülkemizi ve kendisini İDEF’23’te konumlandırıyor.
Telekomünikasyon, bilişim, savunma sanayi, iklimlendirme sistemlerinin de aralarında bulunduğu sektörlerde ileri teknoloji ürünleri üreten Canovate, veri merkezi (datacenter) ve fiber optik sistemlerindeki teknolojisi ve uçtan uca ürün portföyü açısından dünyanın ilk 10 global markası arasında yer alıyor.
Küresel çapta elde ettikleri başarının altında ar-ge ve inovasyon odaklı olmalarının yer aldığını anlatan Canovate Group Yönetim Kurulu Başkanı, Kastamonulu işadamı Can Gür, şunları söyledi; “Çekmeköy’de 40 bin metrekareyi geçen kapalı alana sahip olan fabrikamızda, 100’ünüzerinde mühendisimiz ve 850’ü aşkın çalışanımız ile veri merkezleri, fiber optik sistemler, kargomatik, iklimlendirme sistemleri, savunma sanayi gibi birçok alanda küresel ölçekte inovatif ürünler geliştirmeye, üretmeye ve 4 kıtada 80’in üzerindeki ülkeye ihraç etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar ar-ge ve inovasyona 30 milyon doların üzerinde yatırım yaptık ve yapmayı sürdürüyoruz.” dedi.
3 FARKLI TERMAL
OPTİK RADAR ÜRÜN GAMINI ÜRETİYOR
Canovate Group, yapay zeka, derin öğrenme ve gelişmiş görüntü analizi kullanarak, Canovate PanTher 3D Termal Optik Radarı, Canovate PanTher Termal Optik Radarı ve Canovate Deep Watcer Bispectral Termal Radar Sistemi olmak üzere 3 farklı termal optik radar olarak ürettiği ürün ailesinde aşağıdaki ürünler yer alıyor:
1-Canovate PanTher 3D Termal Optik Radarı; kara, hava ve denizden gelebilecek her türlü düşman ve terörist tehditleri ve atakları, görsel olarak algılayarak denetleyen akıllı bir sistemdir.
2-Canovate PanTherTermal Optik Radarı; karadan ve denizden gelebilecek her türlü tehdidi 360 derece, 7 / 24 algılıyor ve denetliyor. Sınırların ve kritik mekanların güvenliği sağlanıyor. Askeri ve sivil gemilere, denizdeki diğer savaş gemilerinden, İDA’lardan veya terörist ataklarından gelebilecek tehditleri algılayarak denetliyor. Cihaz tek başına otomatik olarak, 20 termal kameranın manuel olarak yaptığı işi yapıyor.
3-Canovate Deep Watcer Bispectral Termal Radarı: 360 Derece 7 / 24 olarak, sınırların güvenliği, kritik mekanların güvenliği, boru hatlarının güvenliği, orman yangınlarını tespit, algılama ve denetleme görevlerini yapıyor. 20 kilometreye kadar güvenliğini sağlayan termal radar ve gündüz kamera sistemi olarak çalışıyor.
KARADA, HAVADA VE
DENİZDE KULLANILACAK İNOVATİF ÜRÜN AİLESİNİ SERGİLİYOR
CanoveteGroup, 7. salon ve 721E nolu standında, 25- 28 Temmuz tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde İDEF’23 Fuarını ziyaret edenleri, standında ağırlamaya devam ediyor. Standında, karada, havada, denizde ve demiryollarında kullanılacak inovatif geniş ürün ailesi ile yer alıyor. Projelerinde, üniversite – sanayi iş birliği çalışmaları da gerçekleşmektedir.
Kara sistemleri:
-Şehirler için MOBESE kamera sistemleri
-Uçtan uca sınır güvenlik sistemleri
-Yer altı ve yer üstü fiber optik güvenlik sensörleri
-Termal Optik Radar sistemleri
Deniz sistemleri:
-Gemiler için optik termal radarları
-Asgari ve sivil gemiler için iklimlendirme sistemleri
Hava sistemleri:
-PIT kapakları
-PCA üniteleri
-Uçak yer güç kaynakları
Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.