"15 gün sonra hesaplaşacağız";

"15 gün sonra hesaplaşacağız"

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kacaklıgil, Kurban Bayramı öncesinde geçirdiği kaza ile ilgili ilçede belli bir grubun dedikodular ve yakıştırmalar yaptığını belirterek; "Üretmiş oldukları dedikodularla ilgili bir bilgi bir belge varsa bunu en kısa sürede yayınlamalarını istiyorum. Eğer yoksa çakalların zamanı ve süresi kurt sahaya inene kadardır. 15 gün daha dişlerini sıksınlar. 15 güne kadar basamıyorum ama 15 gün sonra ayaklarımın İkisi de yere basacak. Ondan sonra o arkadaşlarımızla yüzleşmek için sabırsızlık çekiyorum" dedi....

"HADLERİNİ AŞMASINLAR"

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil açıklamasında şöyle konuştu; "İlçenin içerisinde iftira atmayı dedikodu üretmeyi seven bir güruh var. Geçirdiğim kaza ile ilgili, belli başlı çirkin yakıştırmalar ortaya atan insanlar var. bazen sitem ediyoruz bazen gülüp geçiyoruz. ama gitgide haddi aşan, aslı astarı olmayan, bizlerde derin yaralar bırakan söylemler içerisine giren bazı vatandaşlar var. Bunlarla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum ama hadlerini açtıklarını da belirtmek isterim. Üretmiş oldukları dedikodularla ilgili bir bilgi bir belge varsa bunu en kısa sürede yayınlamalarını istiyorum. Eğer yoksa çakalların zamanı ve süresi kurt sahaya inene kadardır. 15 gün daha dişlerini sıksınlar. 15 güne kadar basamıyorum ama 15 gün sonra ayaklarımın İkisi de yere basacak. Ondan sonra o arkadaşlarımızla yüzleşmek için sabırsızlık çekiyorum. Çünkü herkes onuru için şeref ve haysiyeti için yaşar. Hadlerini aşmasınlar."

"ÖZELLİKLE BİR SİYASİ PARTİNİN GÜRUHU YAPIYOR"

Kavaklıgil açıklamasını şöyle sürdürdü; "Bizdeki bu belediye başkanlığı baki değil. geliğ geçici. eğer bizimle Belediye Başkanlığı konusunda bir yarış içerisine girmek istiyorlarsa onu seçim sathı mahallinde yapmış olduğumuz hizmetlerle ilgili yapsınlar. Bugüne kadar sustuk sesimizi çıkartmadık.suskunluğumuzu da kabahtali olduğumuzdan ötürü düşünerek hareket etmeyi bıraksınlar. Yine söylüyorum ellerinde bir belge bilgi varsa bunu açıklasınlar. Eğer açıklayamazlarsa bu edepsiz, bu onursuz yapmış oldukları açıklamaların da hesabını sorarım. bizim onlar gibi dedikodu mekanizması ile iş yapacak halimiz yok Bunu yasal yollarla yapacağız. yasal yollarla bu söylemlerin bu ortaya koydukları iradenin de sonuna kadar takipçisi olup hakkımızı arayacağız. bunu yapanlar siyasetçiler. Bunu da özellikle bir siyasi partinin güruhu yapıyor. Kadın Kolları yapıyor kendileri yapıyorlar. Dediğim gibi bir 15 gün sonra hepsi ile Allah'ın izniyle hesaplaşacağız."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum