En kısa sürede, hortum sermek için yarıştılar;

En kısa sürede, hortum sermek için yarıştılar

Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, yangınla mücadele eden ekiplerin hareket kabiliyetini artırmak için hortum serme yarışması yapıldı. Yangın müdahale eğitimi esnasında İğdir İşletme Şefliğinde yangınla mücadele eden ekipler arasında düzenlenen yarışmada, 2 arazöz ekibi yarıştı. Yarışmayı yöneten Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, kazananları tebrik ederek; “Bu sene hem bu süreyi korumak hem de daha aşağı çekmeyi amaçlıyoruz" dedi....


1 DAKİKA 20 SANİYEDE SERDİLER

Arazöz araçlarındaki hortumların 200 metrelik mesafeye en kısa sürede serilmesinin amaçlandığı yarışmada, 1 dakika 20 saniyede hortum seren A24 kodlu arazözdeki Kartalsuyu İşletme Şefi Mesut Çam’ın ekibi birinci oldu. Yarışmada Samatlar İşletme Şefi Burcu Mırzaoğlu’nun ekibi A23 arazöz ekibi de ikinciliği elde etti.

"BU SENE HEM BU SÜREYİ KORUMAYI HEM DE DAHA AŞAĞI ÇEKMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Yarışmayı yöneten Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, kazananları tebrik ederek; “Bu sene hem bu süreyi korumak hem de daha aşağı çekmeyi amaçlıyoruz. İnşallah yangınsız bir sezon diliyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın da anız yangınlarına ve piknik ateşlerine dikkat etmesini talep ediyoruz." dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum