"Azdavay'ın yeri benim için bambaşka";

"Azdavay'ın yeri benim için bambaşka"

Görev süresinin sona ermesiyle Bakanlık Stajı için Kastamonu'da ayrılacak olan Azdavay Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz, bir veda mesajı yayımladı....

 Özellikle yaptığı hane ziyaretleriyle devletin varlığını vatandaşa hissettiren Kaymakam Kaygusuz, veda mesajında  "Bu topraklarda 1 buçuk yıldır görev yapmaktan çok büyük gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. İlk görev yerim olması hasebiyle Azdavay'ın benim için yeri bambaşka olacaktır. Hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum değerli Azdavay halkına teşekkür ederim. Görev sürem burada bitse de sizlerle olan gönül bağım bitmeyecektir" dedi.

"HOŞÇA KAL AZDAVAY"

Azdavay Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "İnsanını tanımak ve hizmet etmekten onur duyduğum Kastamonu/Azdavay Kaymakam Vekilliği görevimden İçişleri Bakanlığı Merkez Stajını yapmak üzere 16 Temmuz itibariyle ayrılacağım. Bu topraklarda 1 buçuk yıldır görev yapmaktan çok büyük gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. İlk görev yerim olması hasebiyle Azdavay'ın benim için yeri bambaşka olacaktır. Görev yaptığım süre içerisinde Devletimizin verdiği görev ve sorumluluğu, yasalara ve mevzuatlara uygun şekilde halkımızın ortak beklentileri ve yararı doğrultusunda kullanmaya gayret gösterdim. Azdavay Kaymakamlığı olarak başta eğitim, sağlık, kültür, spor ve sosyal hizmetler olmak üzere pek çok alanda çalışma ve faaliyetler içerisinde bulunduk. Bu noktada Azdavay Belediyesi, Kastamonu İl Özel İdaresi, tüm kamu kurumlarımız, siyasi partilerimiz, STK’lar ve ilçemizin bütün bileşenleri ve aktörleri ile kurduğumuz olumlu iletişim ve diyalog, Devletimizin çok önemli yatırımlarının Azdavay'ımıza gelmesine ve halkımızın hizmetine sunulmasına vesile olmuştur. Bu uyum ve ahenk aynı zamanda Azdavaylı hemşehrilerimizden aldığımız güç ve enerji ile yine Azdavay'ımızın refah ve mutluluğuna kullanılmış ve bizlere çok büyük motivasyon kaynağı olmuştur. Görev yaptığım süre içerisinde ilçemizin aldığı yatırım ve hizmetlerde desteklerini esirgemeyen, bilgi ve tecrübelerinden ilham aldığım Kastamonu Valimiz Avni Çakır'a, kişiliği ile insanların gönlünde yer edinmiş her zaman desteğini gördüğümüz Belediye Başkanımız Osman Nuri Civelek'e, siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve mensuplarına, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli yönetici ve çalışanlarına, değerli meclis üyelerimize, sevgili muhtarlarımıza, gazilerimize, STK temsilcilerimize ve nihayetinde hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum değerli Azdavay halkına teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ederim. Görev sürem burada bitse de sizlerle olan gönül bağım bitmeyecektir. Hoşça kal Azdavay."  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum