Özel İdarespor sezonu açıyor;

Özel İdarespor sezonu açıyor

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Kastamonu Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü (KHS), yeni sezonu Kırıkkale Yahşihanspor maçıyla açıyor. Gazi Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 31 Ekim Pazar günü saat 14.00’de başlayacak...

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Kastamonu Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü (KHS), yeni sezonu Kırıkkale Yahşihanspor maçıyla açıyor. Gazi Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 31 Ekim Pazar günü saat 14.00’de başlayacak.

Kastamonuspor'un bu sezon ligi BAY geçmesi nedeniyle Özel İdare KHS, bu sezon maçlarını Hasan Doğan Spor Tesisleri yerine Gazi Stadı'nda oynayacak. Kastamonu ekibi,2020-2021 BAL sezonunda grubunu namağlup bitirerek Çankırı'da Amasyaspor ile playoff oynayan ve penaltı atışları sonucu şanssız bir şekilde elenmişti. Nokta transferler yaparak kadrosunu güçlendiren Kastamonu İl Özel İdaresi, teknik direktör Sait Taş tarafından ilk maçlarında Kastamonulu sporseverlerin desteğini beklediklerini belirtti.

Özel İdarespor, BAL'da 5'inci Bölge 2'nci grupta yer alıyor. Özel İdare'nin grubunda Taşköprüspor, 1074 Çankırıspor, Amasraspor, Bartınspor, Çubukspor, Haymana Belediyespor, Kırıkkalae Yahşihanspor, Kurşunlu Belediyespor ve Sincan Belediyespor bulunuyor. Grubu birinci bitiren takım, 5'inci bölgenin diğer grup birincileri ile tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynayacağı müsabakalar sonunda en fazla puan alan takım 3. Lige çıkacak. Gruplarında son iki sırayı alan takımların yanı sıra illerini temsil eden takımlardan puan olarak alt sırada yer alan takımın ligden düşecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum