Kastamonu’da aranan 12 şahıs yakalandı;

Kastamonu’da aranan 12 şahıs yakalandı

ASAYİŞ ŞUBE’DEN 10 EKİP VE 43 PERSONEL İLE 12 ADRESE BASKIN......

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde 10 ekip ve 43 personelin katılımıyla tespiti yapılan 12 adrese operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu çeşitli suçlardan aranması ve haklarında hapis cezası bulunan 12 şahıs yakalandı.


Operasyon sonucu; Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama, yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından toplamda 6 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası bulunan M.K., Başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama suçundan aranması olan E.E., Kasten yaralama ve hırsızlık suçundan aranması olan A.Y.Y., Yaralama, tehdit ve hakaret suçundan 7 ay 8 gün hapis cezası bulunan M.E., Trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan 4 ay hapis cezası bulunan İ.K., Borçlunun ödeme şartlarını ihlali suçundan 3 ay hapis cezası bulunan M.Y., Cinsel taciz suçundan 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan İ.O., Suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçundan 1 yıl hapis cezası bulunan H.Ç., Yaralama suçundan ifadeye yönelik aranması olan H.G., Yaralama suçundan ifadeye yönelik aranması olan M.Y., Hakaret suçundan ifadeye yönelik aranması olan Z.K., Hakaret suçundan ifadeye yönelik aranması olan H.M. yakalandı.


Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliği için çalışmalara titizlikle devam edildiği vurgulandı. 

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum