Hoca'nın çağrısı, Azdavay esnafını kayıtsız bırakmadı;

Hoca'nın çağrısı, Azdavay esnafını kayıtsız bırakmadı

Kuran Kursu öğreticisi Mahmut Hakan Özgen geçtiğimiz günlerde yaptığı ikram çağrısına Azdavay esnafları kayıtsız kalmadı. Azdavay İlçe Müftülüğü tarafından açılan Yaz Kuran Kursu'nda hocalık yapan Mahmut Hakan Özgen'in öğrencilerine Azdavay esnafı tarafından kır pidesi ikram edildi....

"EVLATLARIMIZA İKRAMDA BULUNMAK İSTEYEN DOSTLAR BENİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR"

Azdavay Yaz Kuran Kursu Öğreticisi Mahmut Hakan Özgen geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda doğum gününü kuran kursu öğrencileriyle geçirdiğini ve hayatındaki en güzel doğum günü olduğunu dile getirerek; ". Çocuklarımızı camiye gelip ders almalarına ödül olarak bir gün bile ikramsız bırakmamaya çalışıyorum. Beni bu yolda hiç yalnız bırakmayan ismini saymakla bitiremeyeceğim tüm hayırsever sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. 'Kur'an talebesi evlatlarımıza ben de ikramda bulunmak istiyorum' diyen değerli dostlar benimle iletişime geçebilirsiniz. Kayıtlarımız bu hafta sonuna kadar devam ediyor" ifadelerine yer vermişti.

"MİNİK KUR'AN TALEBELERİME İKRAM"

Azdavay esnafı da bu çağrıya kayıtsız kalmadı. İlçede faaliyet gösteren Turnalı Yufka dükkanını sahibi Cengiz Çakır, Kuran kursu öğrencileri için kır pidesi hazırlayarak Mahmut Hakan Özgen'e teslim etti. Kır pidelerini öğrencilerine dağıtan Özgen; "Minik Kur'an Talebelerime İkram. Bu nefis kır pidelerini Talebelerime ikram eden Turnalı Yufka dükkanının sahibi Cengiz Çakır ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Rabbim kesesine bereket, yaşamına saadet, ölmüşlerine rahmet eylesin. Rabbim kabul eylesin" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum