1 milyonluk ödenek aktarımı görüşüldü;

1 milyonluk ödenek aktarımı görüşüldü

İl Genel Meclisi (İGM) temmuz ayı olağan toplantıları dün düzenlenen oturumla devam etti. İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında yapılan toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü....

Toplantının ilk gündem maddesinde Tosya’da İl Özel İdaresi’ne ait ve atıl durumda olan gayrimenkuller için bir çalışma yapılması, idareye gelir getirecek taşınmazların satılmasını içeren sözlü önerge hakkında hazırlanan Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonu raporu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

ARAMA KURTARMA EKİPMANI İÇİN ÖDENEK AKTARIMI

Diğer gündem maddesinde ise ilimizde son zamanlarda meydana gelen afetler nedeniyle İl Özel İdaresi bünyesinde arama kurtarma ekibi oluşturulması düşünüldüğü ve arama ve kurtarma faaliyetlerinde kullanılmak üzere muhtelif arama-kurtarma malzemesi ve ekipmanı alımlarında kullanılmak üzere Gayrimenkul Sermaye Üretim Giderleri harcama kaleminde bulunan 1 milyon lira ödeneğin Güvenlik ve Savunmaya Yönelik Makine Teçhizat Alımları harcama kalemine aktarılması teklifi görüşülerek oy birliğiyle Eğitim Kültür Komisyonu’na sevk edildi. (Banu Türkmenoğlu)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum