"Her iki alanda ivme yükselteceğiz";

"Her iki alanda ivme yükselteceğiz"

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ziyaretlerine ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti MilletveKli Ekmekci; "Öncelikli çalışma konusu olarak seçtiğimiz sağlık ve ulaştırma alanlarında ilimizin tüm dinamiklerinin işbirliğinde en üst düzeyde emek veriyoruz....

 Her iki alanda da ivmemizi birlikte yükselteceğiz" dedi.

AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, bu hafta içinde gerçekleştirdikleri Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ziyaretleri hakkında değerlendirmede bulundu.

"SAĞLIK BAKANIMIZ SAYIN KOCA'YA İLİMİZE GÖSTERDİĞİ HASSASİYETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ"

İlimizin sağlık alanında ivmesini yükseltmek için Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bakanlıktaki makamında görüştüklerini kaydeden Milletvekili Ekmekci; "Milletvekilimiz Halil Uluay ile birlikte Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret ettik. Göreve geldiğimizden itibaren fotoğrafını her yönüyle çekmeye gayret ettiğimiz ilimizin sağlıktaki durumunu Bakanımıza arz ettik. Kısa, orta ve uzun vadede olan taleplerimiz var. Bakanımızın Kastamonu'ya olan yakın, sıcak ve samimi hassasiyeti bizleri fazlasıyla memnun etti. Teşhis ve tedavi noktasında ilimize tam anlamıyla cevap verdiği gibi bazı branşlarda dışarıdan hasta çeken bir kapasiteye Kastamonu'yu ulaştırmayı ve bölge merkezi iddiasını taşımayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

"ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZ KASTAMONU'YU YAKINDAN TANIYOR"

Milletvekili Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İGM Başkanı Güray Parçal, AK Parti Çatalzeytin İlçe Başkanı Musa İhsan Uğuz ve beraberindeki heyet ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu TBMM'de ziyaret ettiklerini kaydeden Milletvekili Ekmekci şunları söyledi;  "Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu Kastamonu'yu çok yakından tanıyor. İl içi ve il dışı ulaşım hatlarımız ile ilgili kendisine dosyamızı sunduk. İlimizi tüm ulaşım hatları ile yakından bilen Bakanımız, taleplerimizle yakından ilgilendi. Ulaşım ve altyapı kalitemizin ivmesini elbirliği ile artırmayı sürdüreceğiz."



"HER ALANI TİTİZLİKLE İNCELEMEYİ VE BAKANLIKLAR İLE BULUŞTURMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Kastamonu'yu alan alan, bölge bölge masaya yatırdıklarını kaydeden Milletvekili Ekmekci; "Yerelde titizlikle çalışıyoruz.Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimizi oluşturarak tüm kesimlerin işbirliği ile bakanlıklarla iletişime geçiyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum