Sağlık Bakanı, ‘Randevu Hastalığı’na şifa olacak mı?;

Sağlık Bakanı, ‘Randevu Hastalığı’na şifa olacak mı?

Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi’nde randevu sıkıntısı her geçen gün büyürken; vatandaşlar da her fırsatta, yaşadıkları sıkıntıları milletvekillerine iletmeye devam ediyor....

İlçe devlet hastanelerindeki yetersizlik sebebiyle sık sık Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen hastaların da oluşturduğu yoğunluk sebebiyle; il genelinde randevu sıkıntısı büyüyor. Birçok bölümdeki doktor sıkıntısını da etkisiyle, 3 aya kadar randevular uzarken; AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, Kastamonu'daki sağlık sorunlarının çözümü için sürecin başlatıldığı ve otopark konusunda inceleme talimatı verildiği açıklandı.

‘OTOPARK KONUSUNDA DA TALEPLERİMİZİ İLETTİK’

Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada;  "Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca’ya Kastamonu'daki uzman doktor ve alt yapı konusundaki sorunlarımızı ilettik. Bakanımız sorunlarımızla ilgili çözüm sürecini anında başlattı. Kastamonu ve İlçe hastanelerindeki gerek uzman doktor gerek alt yapı konusundaki çalışmaları başlatıp ayrıca otopark konusundaki taleplerimizi de dikkate alarak inceleme talimatı verdi"

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum