Afyonkarahisar'da YEG bilgilendirme toplantısı;

Afyonkarahisar'da YEG bilgilendirme toplantısı

IPARD Yönetim Otoritesi tarafından LEADER tedbiri kapsamında kurulmuş olan 100 Yerel Eylem Grubunun (YEG) bilgi ve tecrübelerinin paylaşılması adına 19-23 Haziran 2023 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da 'Yerel Eylem Grubu Temsilcileri ve Ortaklarının Eğitim ve Bilgi Paylaşımı' konulu toplantı gerçekleştirildi....

Toplantıya Cide Yerel Eylem Grubu Derneği ile Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek katılım sağladı.

 “Yerel Eylem Grubu Temsilcileri ve Ortaklarının Eğitim ve Bilgi Paylaşımı” temalı toplantıya  Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı ve AB Yapısal Uyum Otoritesi Daire Başkanı Dr. Osman Yıldız, AB Yapısal Uyum Otoritesi Daire Başkanı Özge Tekin, LEADER Çalışma Grubu Koordinatörü Şenay Sevengör ve ekibi, TKDK Ödeme-Tahakkuk Yetkilisi Murat Yazıcı, TKDK yetkili ve uzmanları, İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü temsilcileri, Yerel Eylem Grubu yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları ve ilgili paydaşlar tarafından katılım sağlandı.

Toplantı, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı, Yönetim Otoritesi Başkanı Dr. Osman YILDIZ tarafından açılış konuşması ile başladı.  Yıldız’ın açılış konuşmasının ardından program, Yönetim Otoritesi Daire Başkanı Özge Tekin tarafından gerçekleştirilen bilgilendirici bir sunum ile devam etti. Çalıştayda; YKS’nin hazırlanması ve kapasitenin geliştirilmesi konularında deneyim kazanmış olan birinci etap YEG’ler ile ikinci etap YEG’lerin bir araya gelerek deneyimler ve uygulamada yaşanan sorunların giderilmesi konularında bilgi paylaşımı yapıldı. Program,  YEG İyi Uygulama Örnekleri deneyim ve tecrübelerini ilgili paydaşlara aktarmasının ardından sonlandırıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum