Önlem alınmayacak mı?;

Önlem alınmayacak mı?

Kastamonu Aktekke Mahallesi'nde, Emniyet Binası'nın yan tarafından bulunan 6 katlı Kafadaroğlu Apartmanı tehlike saçıyor....

Özellikle cadde tarafına bakan ve öne eğilim gösteren balkonlar korkutuyor. Binanın yıkım kararının çıktığı ve belgelerinin geldiği yakın zamanda da yıkım işlemlerinin başlayacağı öğrenildi. Ancak yıkım kararı alınan bu binanın önünde herhangi bir önlem alınmaması da dikkat çekiyor.

Aktekke Mahallesi'nde bulunan 6 katlı Kafadaroğlu apartmanında öne doğru eğilen binalar dikkat çekiyor. Apartmanın sıvalarının dökülmesi ve duvardaki çatlakların yanı sıra balkonlar öne doğru eğilmiş durumda. Yaklaşık 1 sene önce depreme dayanıksız olması gerekçesiyle birinci ve zemin katlardaki dükkanlar ile binadaki tüm evlerin boşaltıldığı binanın balkonlarındaki kırıklar ve öne doğru eğimi gözlerden kaçmıyor. Caddeden geçen insanlar ve araçlar için tehlike oluşturan bina için yıkım kararının çıktığı ve belgelerinin geldiği öğrenildi. Yıkım işlemlerinin yakın zamanda başlayacağı öğrenilen binanın önünde herhangi bir önlem alınmaması da dikkat çekiyor.  




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum