"Sıfır Atık anlayışını ülkemize yayacağız";

"Sıfır Atık anlayışını ülkemize yayacağız"

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın Başkanlığında AK Parti Genel Merkezinde "Kadın Milletvekilleri İstişare Toplantısı" düzenlendi....

 Düzenlenen toplantıya AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de katılım sağladı.

AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen toplantıda Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nın çalışmaları ile "Çevre, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Konularında Kadınların Öncü Rolü" değerlendirildi. AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, milletvekillerine seslenerek; "İklim değişikliğinin aslında bütün bunlar yıkıcı etkilerinin çok yakınımızda olduğunu gösteriyor. Uluslararası topluma, ülkelere ve tek tek bireylere bu konuda çok önemli görevler düşmektedir" dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de toplantıya katılım sağladı. Milletvekili Ekmekci, toplantı sonrasında yaptığı değerlendirmede;  "AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nca düzenlenen 'Çevre, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Konularında Kadınların Öncü Rolü' toplantısına katıldım. Emine Erdoğan Hanımefendi'nin savunucusu olduğu Sıfır Atık anlayışını ülkemize yayacağız" ifadelerine yer verdi.  


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum