"Kastamonulu Bakanımızla, tarımın şahlanışına şahit olacağız";

"Kastamonulu Bakanımızla, tarımın şahlanışına şahit olacağız"

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Kastamonulu hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret etti....

Başkan Civelek, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetin 100'ncü yılında, yine bu topraklarda yetişen bir değer, bir Kastamonulu Bakan öncülüğünde Türk Tarımının başarısına ve şahlanmasana şahit olacağız" dedi.

"KASTAMONULU BAKAN ÖNCÜLÜĞÜNDE TÜRK TARIMININ BAŞARISINA VE ŞAHLANMASANA ŞAHİT OLACAĞIZ"

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ve beraberindeki heyet Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı Ankara'da ziyaret etti. Başkan Civelek ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi; "Anadolu’yu manevi olarak ayakta tutan, dört manevi direkten biri olan; Şeyh Şaban-I Veli Hazretlerinin memleketi, Evliyalar ve Şehitler Diyarı Kastamonu nasıl, 100 yıl önce Türkiye Cumhuriyetin kuruluşunu canı, kanı ve malı ile gerçekleştirmiş ise, Cumhuriyetin 100'ncü yılında yine bu topraklarda yetişen bir değer, bir Kastamonulu Bakan öncülüğünde Türk Tarımının başarısına ve şahlanmasana şahit olacağız."


"KASTAMONULARININ DUASI, DESTEĞİ SİZİNLE"

Civelek devamında; "Bakanım, Şerife Bacının torunları olan bütün Kastamonularının duası, desteği sizinle. Şahsınıza olan inancımız ve güvenimizden dolayı gelecekteki başarılarınızı şimdiden kutluyoruz. Maneviyat Şehri Kastamonu’muzu temsil eden şahsiyetinizi ve bu alandaki liyakatinizi büyük bir isabetle keşfeden Cumhurbaşkanımıza minnettarız. Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı hemşehrimiz! Bu toprakların insanlarının gururu oldunuz. Sağ olun, var olun. Başarılarınız daim, milletimiz var olsun" dedi.  


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum