Daday'da Çiçeklerin Dili eğitimi verildi;

Daday'da Çiçeklerin Dili eğitimi verildi

İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrenci ve öğretmenleri için 'Çiçekler ve Çiçeklerin Dili' eğitimi gerçekleştirildi....

Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor programı kapsamında Kastamonu Valiliği ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen “Kastamonu Topraklarında Kurt Üzümü Köysel Kadın Çiftçi Dönüşümü Yayım Projesi” doğrultusunda Daday’da proje ortağı kadın kooperatiflerinin mihmandarlığında İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrenci ve öğretmenleri için “Çiçekler ve Çiçeklerin Dili” eğitimi gerçekleştirildi.

Gerçekleşen programa; İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, Daday Tarım ve Orman Müdürü Engin Kocaoğlu, Proje Koordinatörleri, Ömür Onur, Kadın Kooperatifleri ve Çiçeklerin Dili e-Twinning Projesi Uygulayıcı Okulu İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrenci ve öğretmenleri katılım sağladı.

Programda katılımcılara; E-Twinning Projesi hakkında bilgiler verildi. Katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlere belgeleri ve kadın kooperatifleri tarafından hazırlanan hediyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü ile İl Tarım ve Orman Müdürü tarafından verildi.  Kadın Kooperatifleri tarafından açılan stantlarda yöresel lezzetleri ve el emeği ürünleri inceleyen İl Müdürü Bahçacıoğlu, projenin yürütülmesinde emeği geçenleri tebrik etti.

"DİĞER KURUMLAR İÇİN DE ÖRNEK TEŞKİL ETMESİNİ UMUT EDİYORUZ"

"Bu programlarda temel amacımız kooperatif ortağı kadınlarımızın bir araya gelebilmeleri; karşılaşabilecekleri sorunlara yönelik üretilecek çözümlerde fikir alışverişi yapabilmeleri; satış, pazarlama, sosyal medya yönetimi, iletişim ve halkla ilişkiler konularında desteklenmeleri; “rakip olarak değil bir arada ekip olarak”  işler başarabilmeleri için ortam yaratabilmektir.  Bakanlığımızın destekleri ile uygulanan projelerde sorumluluğumuz sadece ürün odaklı çalışmalar değildir. Aynı zamanda sosyal sorumluluklarımız da mevcuttur. Bu kapsamda özel bireylerle gerçekleştirmiş olduğumuz programımızın diğer kurumlar için de örnek teşkil etmesini umut ediyor, emeği, katkısı, katılımı geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum